Ο Creative Director του Splinter Cell επιστρέφει στην Ubisoft

Επιστρέφει ο Sam Fisher;
24 Ιανουαρίου 2020 16:41
Ο Creative Director του Splinter Cell επιστρέφει στην Ubisoft

Στο πλαίσιο των αλλαγών που έχει ξεκινήσει η Ubisoft τελευταία προκειμένου να διαφέρουν δημιουργικά περισσότερο τα μελλοντικά της παιχνίδια, φαίνεται να είναι μέρος η είδηση, πως ο τέως Creative Director της Γαλλικής εταιρίας επιστρέφει ξανά στο πόστο του.

Σύμφωνα με αναφορά του VGC ο Maxime Beland, ο οποίος ήταν ο πρώην creative director του Splinter Cell, αφήνει την Epic Games που εργαζόταν μέχρι πρότινος για να επιστρέψει στα παλιά του λημέρια. Ο Beland εκτός από το Splinter Cell είχε εργαστεί επίσης πάνω σε διάφορους τίτλους της Ubisoft συμπεριλαμβανομένων των Assassin’s Creed, Far Cry και Rainbow Six: Vegas. Η πιο σημαντική ωστόσο δουλειά του ήταν η θέση του creative director που κατείχε στα δυο τελευταία Splinter Cell, Conviction και Blacklist. Το γεγονός αυτό εντείνει τις φήμες που ήδη ακούγονται εδώ και καιρό για ένα νέο Splinter Cell παιχνίδι.

Στη παρούσα φάση βέβαια μόνο εικασίες μπορεί κάποιος να κάνει. Θα θέλατε ωστόσο να δείτε ξανά τον Sim Fisher στις επάλξεις; Πείτε μας στα σχόλια.