Χαθείτε σε μία δαιμονική Ιαπωνία – Μη χάσετε το νέο trailer του Nioh 2

Αποκαλύφθηκαν τα πλάνα για τα DLC του παιχνιδιού
23 Ιανουαρίου 2020 15:26
Χαθείτε σε μία δαιμονική Ιαπωνία – Μη χάσετε το νέο trailer του Nioh 2

Το Nioh 2, όπως και ο προκάτοχός του, θέλει να ταξιδέψει τον παίκτη σε μία ολοσκότεινη Φεουδαρχική Ιαπωνία η οποία είναι πληγωμένη, όχι μόνο από τον πόλεμο, αλλά και από αιμοβόρους δαίμονες. Η Koei Tecmo μαζί με την Team Ninja δημοσίευσαν ένα ολόφρεσκο trailer για το επερχόμενο τους παιχνίδι που μας δείχνει ακριβώς αυτό: μία «βαριά» και τρομερά επικίνδυνη Ιαπωνία! Στο εν λόγω βίντεο παρουσιάζονται και πολλοί χαρακτήρες που θα συναντήσει ο παίκτης στο παιχνίδι του και από την καλή, αλλά και από την κακή πλευρά.

Τέλος, η ομάδα ανάπτυξης μίλησε για τα σχέδιά της όσον αφορά τα DLC μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Σύμφωνα με αυτή, το Nioh 2 θα δει συνολικά τρία επιπρόσθετα DLCs, όπου το καθένα θα εξιστορεί κάτι διαφορετικό και θα προσθέσει ακόμη περισσότερες ώρες ψυχαγωγίας στην εμπειρία των παικτών. Εκτός της ιστορίας οι παίκτες θα μπορούν φυσικά να περιμένουν νέους αντιπάλους, όπως επίσης και πολλές αμοιβές.

Το Nioh 2 αναμένεται να βρίσκεται διαθέσιμο στα ράφια των καταστημάτων στις 13 Μαρτίου αποκλειστικά στο PlayStation 4. Ακολουθεί το νέο trailer στα αγγλικά, αλλά και στα Ιαπωνία.

Tags: