ΕΠΙΣΗΜΟ: Καθυστερεί και το Dying Light 2

Another One Bites the Dust...
20 Ιανουαρίου 2020 19:41
ΕΠΙΣΗΜΟ: Καθυστερεί και το Dying Light 2

Ο ασκός του Αιόλου φαίνεται πως έχει ανοίξει, αφού μέσα σε διάστημα περίπου μια εβδομάδας ανακοινώθηκε η καθυστέρηση των Cyberpunk 2077, Marvel’s Avengers, Final Fantasy VII Remake και Marvel’s Iron Man VR. Στη λίστα αυτή έρχεται να προστεθεί τώρα ένα ακόμη άκρως αναμενόμενο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η Techland ανακοίνωσε πως το Dying Light 2 καθυστερεί επ’ αόριστον.

Αρχικά η ομάδα στόχευε να κυκλοφορήσει το παιχνίδι την άνοιξη του 2020 για τα PS4, Xbox One και PC. Τελικά, οι δημιουργοί συνειδητοποίησαν ότι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ετοιμάσουν τον γεμάτο ζόμπι κόσμο που έχουν οραματιστεί. Με ανακοίνωση στο Twitter, η Techland απολογήθηκε και υποσχέθηκε να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

Για την ιστορία το πρώτο Dying Light κυκλοφόρησε το 2015, γνωρίζοντας θετική ανταπόκριση από κοινό και κριτικούς. Το sequel αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην E3 2018 κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Microsoft, ενώ στην Ε3 2019 η ομάδα των Unboxholics είδε μια κεκλεισμένων των θυρών παρουσίαση και μίλησε με τους developers.

Παρακάτω θα βρείτε το σχετικό tweet της εταιρίας.