Google: “Το Stadia θα έχει πάνω από δέκα χρονικές αποκλειστικότητες το 2020”

Σπάει τη σιωπή της για το μέλλον της υπηρεσίας
17 Ιανουαρίου 2020 13:14
Google: “Το Stadia θα έχει πάνω από δέκα χρονικές αποκλειστικότητες το 2020”

Η Google έρχεται επιτέλους να αποκαλύψει μερικές νέες πληροφορίες για μέλλον του Google Stadia. Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το Eurogamer, η εταιρία υποσχέθηκε πως το Stadia θα έχει περισσότερες από δέκα χρονικές αποκλειστικότητες μέχρι τον Ιούλιο του 2020. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι αυτά τα παιχνίδια.

Παράλληλα, η εταιρία έκανε μια ακόμη υπόσχεση, τονίζοντας πως μέσα στο 2020 θα έρθουν στο Stadia περισσότερα από 120 παιχνίδια συνολικά. Αναλυτικότερα, δήλωσε

Κοιτώντας το lineup των επερχόμενων τίτλων μας, μετράμε περισσότερα από 120 παιχνίδια που θα έρθουν στο Stadia μέσα στο 2020. Συγχρόνως, στοχεύουμε να έχουμε περισσότερα από δέκα παιχνίδια στο πρώτο μισό της χρονιάς που θα είναι διαθέσιμα μόνο στο Stadia όταν κυκλοφορήσουν.

Δουλεύουμε με τους συνεργάτες μας για να μοιραστούμε περισσότερα σχετικά με αυτά τα παιχνίδια σύντομα.

Για την ώρα το Stadia έχει μόνο μια χρονική αποκλειστικότητα. Ο λόγος γίνεται για το Gylt της Tequila Works, η οποία στο παρελθόν μας είχε χαρίσει το Rime.

Οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι για το Google Stadia, αφού η εταιρία έχει υποσχεθεί πως θα φέρει σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη για περισσότερα Android smartphones και 4K ανάλυση για περισσότερες συσκευές πέρα από το Chromecast. Για την ώρα τα πράγματα δεν μοιάζουν τόσο αισιόδοξα, αφού πέρα από την απουσία βασικών χαρακτηριστικών, υπάρχουν ερωτηματικά για το επιχειρηματικό μοντέλο που χρησιμοποιεί η πλατφόρμα και αναφορές για χαμηλές πωλήσεις και παίκτες που την εγκαταλείπουν.