Έμπιστη πηγή: Το Horizon: Zero Dawn έρχεται στο PC 

Μέσα στο 2020

Έμπιστη πηγή: Το Horizon: Zero Dawn έρχεται στο PC

Μετά την ξαφνική ανακοίνωση της CD Projekt Red πως το Cyberpunk 2077 θα καθυστερήσει, το Kotaku έρχεται με μια ακόμη αναπάντεχη φήμη. Συγκεκριμένα, ο έμπιστος δημοσιογράφος, Jason Schreier, τονίζει πως το Horizon: Zero Dawn θα έρθει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσα στο 2020. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του πρόκειται για μια ένδειξη πως στο μέλλον η Sony θα κυκλοφορεί τα παιχνίδια της και σε άλλες πλατφόρμες πέρα από τις δικές της κονσόλες. Σίγουρα είναι μια κίνηση που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από την εταιρία του PlayStation.

Ο τίτλος θα έρθει κατά πάσα πιθανότητα και στο Steam και στο Epic Games Store όταν κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά, αν και αυτό δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη. Μάλιστα, δεν είναι το πρώτο παιχνίδι της Sony που θα έρθει στο PC. Ήδη γνωρίζουμε επίσημα πως το Death Stranding που κυκλοφόρησε για το PS4 το Νοέμβριο, θα έρθει και αυτό στην πλατφόρμα, ενώ το Predator: Hunting Grounds θα έρθει συγχρόνως στα PC και PS4.

Το δημοσίευμα του Kotaku βασίζεται σε τρεις διαφορετικές πηγές που γνωρίζουν τα μελλοντικά σχέδια της Sony και δε θέλουν φυσικά να αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους. Για την ώρα η εταιρία δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο ή επίσημη ανακοίνωση.

20 σχολιο(α)