Έρχεται το BioShock: The Collection στο Switch;

Εμφανίστηκε στο Ταϊβανέζικο games rating board
15 Ιανουαρίου 2020 15:13
Έρχεται το BioShock: The Collection στο Switch;

Το Bioshock είναι ένα από τα μεγαλύτερα franchises που καθόρισαν την προηγούμενη γενιά κερδίζοντας άξια μια θέση ανάμεσα στα καλύτερα παιχνίδια και στις καρδιές των παικτών. Αυτό το κέρδισε με την επιβλητική ατμόσφαιρά του, την ιστορία του και το gameplay του. Το 2016 η 2K Games επανακυκλοφόρησε ως remaster για τα PS4, Xbox One και PC το BioShock: The Collection. Μια συλογγή που περιλαμβάνει τα BioShock, BioShock 2 και BioShock Infinite μαζί με όλα τα DLC τους.

Αρκετοί ωστόσο είναι εκείνοι που θα ήθελαν να δουν την αγαπημένη τους σειρά σε μια φορητή έκδοση, όπως αυτή για το Switch της Nintendo, βιώνοντας ξανά, είτε για πρώτη φορά το αλησμόνητο αυτό ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του.

Η επιθυμία αυτή τελικά ίσως γίνει πραγματικότητα, αφού η συλλογή εμφανίστηκε στο Ταϊβανέζικο games rating board για το Nintendo Switch. Αν κι ακόμα είναι νωρίς για να λάβει κάποιος σοβαρά την εν λόγω φήμη, συνήθως η ιστορία έχει αποδείξει πως όταν κάτι εμφανίζεται σε ανάλογες λίστες, τις περισσότερες φορές υπάρχει πιθανότητα να γίνει πραγματικότητα. Ο χρόνος θα δείξει.