Τρομερά έσοδα για το Iceborne expansion του Monster Hunter: World - «Φλέβα χρυσού» το franchise της Capcom

Τρομερά θετική η πορεία του παιχνιδιού
15 Ιανουαρίου 2020 12:49
Τρομερά έσοδα για το Iceborne expansion του Monster Hunter: World - «Φλέβα χρυσού» το franchise της Capcom

Το Monster Hunter: World αποτέλεσε θα μπορούσαμε να πούμε την «φλέβα χρυσού» της Capcom. Το JRPG παιχνίδι της εταιρίας σαγήνευσε μία τεράστια μερίδα παικτών, κάτι το οποίο είχε άμεσο αντίκτυπο και στις πωλήσεις του που ήταν ήδη υψηλές. Τώρα, εδώ και λίγο καιρό κυκλοφόρησε το Iceborne expansion του παιχνιδιού. Ένα επιπρόσθετο πακέτο που έφερε νέες αποστολές για τους κυνηγούς σας, νέους εχθρούς και φυσικά, καινούριες και μοναδικές αμοιβές. Το εν λόγω expansion κατάφερε και πούλησε περισσότερα από 4 εκ. αντίτυπα σε όλες τις πλατφόρμες που κυκλοφόρησε. Στον παραπάνω αριθμό συμπεριλαμβάνονται και οι πωλήσεις των ψηφιακών αντιτύπων.

Επίσης, μάθαμε πως το Monster Hunter: World μέχρι και το διάστημα 2 Ιανουαρίου πούλησε πάνω από 15 εκατομμύρια μονάδες (μαζί με τα ψηφιακά), ενώ η σειρά ως σύνολο μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου ξεπέρασε τα 61 εκατομμύρια. Ένα αρκετά τεράστιο νούμερο δείχνοντας την αγάπη του κόσμου για το franchise της Capcom.

Το Monster Hunter World: Iceborne κυκλοφόρησε πρώτα στα PS4 και Xbox One στις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ στα PC βρίσκεται διαθέσιμο από τις 9 Ιανουαρίου 2020.