Mobius Digital: "Οι συνδρομητικές υπηρεσίες διευρύνουν τους ορίζοντες των gamers"

Και δίνουν ευκαιρίες σε νέους developers
14 Ιανουαρίου 2020 12:49
Mobius Digital: "Οι συνδρομητικές υπηρεσίες διευρύνουν τους ορίζοντες των gamers"

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Gamesindustry.biz ένας εκ των δημιουργών του Outer Wilds, δήλωσε πως οι συνδρομητικές υπηρεσίες όπως το Xbox Game Pass διευρύνουν τους ορίζοντες των gamers και ανοίγουν τις πόρτες στην αγορά για πιο «περίεργες» δημιουργίες.  Συγκεκριμένα ο Loan Verneau είπε:

Είναι υπέροχο που είμαστε στο Xbox Game Pass, γιατί πιστεύω ότι αρκετός κόσμος γνώρισε και δοκίμασε το παιχνίδι μας, που σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν αρκετά πιο δύσκολο. Αυτό είναι μια μεγάλη αλλαγή στο χώρο. Πιστέυω ότι η gaming βιομηχανία θα αλλάξει σημαντικά με τον ίδιο τρόπο που άλλαξε στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Ήδη το βλέπουμε αυτό, όπως επίσης βλέπουμε ότι κάνουν σιγά-σιγά πιο δεκτική την αγορά σε πιο ανορθόδοξες και ίσως «παράξενες» δημιουργίες, που σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν πιο ριψοκίνδυνο να κυκλοφορήσουν μόνες τους.  

Επιπλέον ο Verneau μίλησε για το πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι καλές συνθήκες εργασίας

Κάτι για το οποίο είμαστε υπερήφανοι στη Mobius Digital -και πιστεύω είναι εξίσου σημαντικό να αναφερθεί- είναι οι συνθήκες εργασίας. Πάντα προσπαθούμε για να έχουμε υγιεινές συνθήκες και σωστή ισορροπία στο χώρο μας, χωρίς άγχη και αφόρητες πιέσεις. Αυτό μας έχει βοηθήσει τρομερά ως ομάδα κι ελπίζω στο μέλλον να συνεχίσουμε έτσι.

Το Outer Wilds κυκλοφορεί για Xbox One, PC και PS4.

Tags: