Outer Wilds: Το πανέξυπνο παιχνίδι εξερεύνησης έρχεται στο PS4 (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας
09 Οκτωβρίου 2019 15:00
Outer Wilds: Το πανέξυπνο παιχνίδι εξερεύνησης έρχεται στο PS4 (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την κυκλοφορία του στο Xbox One και το PC τον περασμένο Μάϊο, το ανοιχτού κόσμου action-adventure Outer Wilds καταφθάνει σύμφωνα με μια ανάρτηση της Mobius Digital στο PlayStation blog και στην κονσόλα της Sony.

Στo Outer Wilds ο παίκτης έχει τον ρόλο ενός αστροναύτη, ο οποίος εξερευνεί διάφορους πλανήτες που κάθε 22 λεπτά εκρήγνυται. Μετά από αυτά τα 22 λεπτά το παιχνίδι επανεκκινείται, αφήνοντας τον αστροναύτη να εξερευνήσει εκ νέου το ηλιακό σύστημα, ανακαλύπτοντας πως έφτασε μέχρι εκεί.

Ο παραγωγός της Modius Digital, Kelcey Rice, μίλησε για το παιχνίδι και την κυκλοφορία του στο PS4:

Όσο ο παίκτης ανακαλύπτει μυστικά, τόσο ξεδιπλώνεται και η αφήγηση του παιχνιδιού. Είναι ένα δίκτυο διασυνδεδεμένων μυστηρίων. Κάθε κομμάτι γραπτής πληροφορίας μέσα στο παιχνίδι είναι κατά κάποιο τρόπο χρήσιμη, αφού ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποιο κομμάτι του lore που να μην είναι σημαντικό. Η πρόοδος μέσα στο Outer Wilds περιορίζεται μόνο από τη γνώση του παίκτη. Γι’ αυτό προτείνω να παρακολουθήσετε playthrough κι’ άλλων παικτών μέχρι να παίξετε μόνοι σας. Ξοδέψαμε πάνω από 5 χρόνια στην δημιουργία και τη βελτίωση του παιχνιδιού και είμαστε ενθουσιασμένοι που έρχεται στο PS4.

Το Outer Wilds κυκλοφορεί για Xbox One και PC, ενώ από τις 15 Οκτωβρίου θα γίνει διαθέσιμο και στο PS4. Δείτε το trailer της ανακοίνωσης στον παρακάτω player.