Το πολυβραβευμένο Outer Wilds μεγαλώνει με νέο expansion και...καθυστερεί στο Switch

Αποκαλύφθηκε το Echoes of the Eye
30 Ιουλίου 2021 11:01
Το πολυβραβευμένο Outer Wilds μεγαλώνει με νέο expansion και...καθυστερεί στο Switch

Κατά τη διάρκεια του Annapurna Interactive Showcase, την τιμητική του είχε και το Outer Wilds. Συγκεκριμένα, το πολυβραβυμένο παιχνίδι της Mobius Digital ετοιμάζεται να ταξιδέψει ξανά τους παίκτες μέσα από το Echoes of the Eye expansion.

Το εν λόγω πακέτο επέκτασης θα κυκλοφορήσει φέτος και υπόσχεται να αφηγηθεί μια τελευταία ιστορία που θα σας κάνει να τρέμετε μέσα στη διαστημική σας στολή. Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο trailer που προσκαλεί τους παίκτες να εξερευνήσουν τα «κρυμμένα βάθη»…

Το Outer Wilds: Echoes of the Eye αναμένεται στις 28 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One, Steam και Epic Games Store. Συγχρόνως έγινε γνωστό πως η κυκλοφορία του παιχνιδιού στο Switch θα καθυστερήσει και πλέον αντί για το καλοκαίρι θα καταφθάσει την εορταστική περίοδο.

Για την ιστορία, στο πακέτο επέκτασης έχει δουλέψει και o writer του αρχικού παιχνιδιού, ο οποίος μετά την κυκλοφορία του εντάχθηκε στο δυναμικό της Obsidian για το Outer Worlds. Ακολουθεί το ξεκαρδιστικό tweet του που ξεκαθαρίζει το μπέρδεμα με τα ‘i’.