Ξεπέρασε τους 10 εκ. παίκτες το Sea of Thieves – Μεγάλο ορόσημο για την Rare

Ο πειρατικός κόσμος του παιχνιδιού πιο ζωντανός από ποτέ
11 Ιανουαρίου 2020 11:49
Ξεπέρασε τους 10 εκ. παίκτες το Sea of Thieves – Μεγάλο ορόσημο για την Rare

Μία αργή αλλά ολοένα και αυξανόμενη πορεία φαίνεται πως είχε το Sea of Thieves από την πρώτη ημέρα που κυκλοφόρησε στην αγορά μέχρι και σήμερα. Συγκεκριμένα, ο πειρατικός κόσμος της Rare κατάφερε να προσελκύσει πάνω από δέκα εκατομμύρια πειρατές σε όλο αυτό το διάστημα. Ο Joe Neate, executive producer της ομάδας, ανακοίνωσε αυτό το ορόσημο και ευχαρίστησε την κοινότητα που στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει το παιχνίδι.

Για όλους στη Rare, η κοινότητα του Sea of Thieves αντιπροσωπεύει το καλύτερο που θα μπορούσε να είναι το gaming. Αποτελεί ένα σπίτι για παίκτες σε παραπάνω από 80 χώρες, φέρνοντας μαζί τους gamers από το Xbox Game Pass, το Xbox One και τα Windows 10 PC.

Αυτή η επιτυχία φυσικά οφείλεται στη σκληρή δουλειά της ομάδας. Από την ημέρα όπου ο τίτλος κατέφθασε στην αγορά, η Rare άκουσε το feedback των παικτών και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να εργάζεται για να εμπλουτίσει τον τίτλο και να παραδώσει την καλύτερη share-world πειρατική εμπειρία. Ο τίτλος κυκλοφορεί για Xbox One και Windows 10 PC, ενώ μην ξεχνάτε πως μπορείτε να τον βρείτε και στο Xbox Game Pass, την συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft όπου με ένα μηνιαίο ποσό έχετε πρόσβαση σε μία βιβλιοθήκη παιχνιδιών.