Ο Jack Sparrow πρωταγωνιστεί στο νέο gameplay trailer του Sea of Thieves: A Pirate's Life!

Προ των πυλών η κυκλοφορία του Expansion
18 Ιουνίου 2021 12:42
Ο Jack Sparrow πρωταγωνιστεί στο νέο gameplay trailer του Sea of Thieves: A Pirate's Life!

Μια από τις εκπλήξεις του σόου των Xbox και Bethesda για την E3 2021 ήταν το Sea of Thieves: A Pirate's Life. Πρόκειται για ένα μεγάλο και εντελώς δωρεάν πακέτο επέκτασης για το δημοφιλές πειρατικό παιχνίδι της Rare, το οποίο φέρνει στον καρτουνίστικο κόσμο του τους Πειρατές της Καραϊβικής.

Τώρα, κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase: Extended είδαν τα φώτα της δημοσιότητας και τα πρώτα gameplay πλάνα από το πακέτο επέκτασης. Στο νέο trailer πρωταγωνιστεί φυσικά ο καπετάνιος Jack Sparrow, ενώ μπορούμε να δούμε το θρυλικό πλοίο του, το ‘Μαύρο Μαργαριτάρι’, και άλλα στοιχεία του franchise της Disney που έχουν έρθει στον κόσμο του παιχνιδιού. Μάλιστα, μέσα από το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και την εκδοχή του Sea of Thieves για τον ‘Ιπτάμενο Ολλανδό’.

Το Sea of Thieves: A Pirate's Life αναμένεται να κυκλοφορήσει εντελώς δωρεάν για όλους τους κατόχους του παιχνιδιού στα Xbox One, Xbox Series X|S και PC, καθώς φυσικά και για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass στις 22 Ιουνίου. Να σημειωθεί πως η Rare υποσχέθηκε μια ακόμη πιο αναλυτική παρουσίαση στις 20 Ιουνίου.