Φήμη: Περισσότερα παιχνίδια του Wii U θα έρθουν Nintendo Switch

Μέσα στο 2020
05 Ιανουαρίου 2020 15:36
Φήμη: Περισσότερα παιχνίδια του Wii U θα έρθουν Nintendo Switch

Με το 2019 να αποτελεί πλέον παρελθόν, τα βλέμματα των gamers έχουν στραφεί στις νέες κυκλοφορίες του 2020. Για την ώρα η Nintendo μοιάζει να είναι επικεντρωμένη στο Animal Crossing: New Horizons που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, ωστόσο μερικές νέες φήμες ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με τα γενικότερα πλάνα της εταιρίας για φέτος.Συγκεκριμένα, η γνωστή στη Nintendo κοινότητα Emily Rogers σχολίασε τα σχέδια της ιαπωνικής εταιρίας στο δημοφιλές gaming forum ResetEra. Για την ιστορία να σημειωθεί πως η Rogers έχει φέρει στα φώτα της δημοσιότητας πολλές έγκυρες πληροφορίες σχετικά με τη Nintendo στο παρελθόν.

Ξεκινώντας, λοιπόν, τόνισε πως αναμένει το πρώτο μισό της χρονιάς μέχρι και την κυκλοφορία του Animal Crossing να περιλαμβάνει κυρίως επανακυκλοφορίες παλιότερων παιχνιδιών. Η Nintendo ως συνήθως θέλει να κρατήσει τα μεγάλα της χαρτιά για το τέλος του έτους. Στο πλαίσιο αυτό σημείωσε πως ήδη έχουν ανακοινωθεί τα Tokyo Mirage Sessions #FE και το remaster του πρώτου Xenoblade Chronicles. Η Rogers επισήμανε όμως πως γνωρίζει για τουλάχιστον δύο ακόμα παιχνίδια του Wii U που θα βρουν το δρόμο τους στην υβριδική κονσόλα. Αν και δεν αποκάλυψε ποια είναι αυτά, παρότρυνε την κοινότητα να κάνει υποθέσεις, καθώς η λίστα των παιχνιδιών του Wii U που δεν έχει έρθει στο Switch αρχίζει να εξαντλείται.

Μερικές δικές μας υποθέσεις είναι το Pikmin 3, το Super Mario 3D World και ενδεχομένως το The Legend of Zelda: The Wind Waker HD. Εσείς τι πιστεύετε;