Μην χάσετε το νέο δωρεάν Glider του Fortnite

Η Epic Games γιορτάζει το 2020 με ένα μοναδικό δώρο
02 Ιανουαρίου 2020 14:28
Μην χάσετε το νέο δωρεάν Glider του Fortnite

Η Epic Games χαρίζει ένα συμβολικό δώρο στους παίκτες του Fortnite, για να γιορτάσουν το νέο έτος. Αναλυτικότερα, η ομάδα προσφέρει εντελώς δωρεάν ένα νέο glider που γράφει 2020 στο πάνω μέρος του. Η μόνη προϋπόθεση για να το αποκτήσετε είναι να ολοκληρώσετε μία μικρή και σχετικά εύκολη δοκιμασία. Το "σχετικά" οφείλεται στο γεγονός ότι θα πρέπει μέχρι το τέλος της να καταφέρετε να μείνετε ζωντανοί στο ψηφιακό πεδίο μάχης του παιχνιδιού.

Πως μπορείτε να αποκτήσετε, λοιπόν, το νέο αυτό glider; Θα πρέπει να ρίξετε μερικά πυροτεχνήματα σε μία από τις παραλίες του παιχνιδιού. Αρχικά θα πρέπει να μεταφερθείτε στο Winterfest Lodge. Από το αρχικό μενού πρέπει να επιλέξετε την χιονονιφάδα που βρίσκεται δίπλα στο “Play” κουμπί. Όταν βρεθείτε στο Lodge, πάνω στο τζάκι βρίσκεται μία Χριστουγεννιάτικη κάλτσα. Ανοίξτε τη και θα ξεκλειδώσετε τη νέα δοκιμασία για το νέο Glider. Το παιχνίδι σας ζητά να επισκεφθείτε την Sweaty Sands, τα Craggy Cliffs ή τα Dirty Docks και να ανάψετε ένα πυροτέχνημα. Να σημειωθεί πως δεν απαιτείται να επισκεφθείτε όλες τις παραπάνω περιοχές, αλλά όποια εσείς επιθυμείτε.

Μόλις ανάψετε το πυροτέχνημα που θα βρείτε στην παραλία, το νέο Glider θα γίνει δικό σας. Παρακάτω θα βρείτε ένα βίντεο όπου ο YouTuber, Tabor Hill, εξηγεί αναλυτικά πως να αποκτήσετε το νέο Glider του Fortnite.