Το νέο παιχνίδι από τους δημιουργούς του Ori είναι action RPG

Άρχισαν τις προσλήψεις
23 Δεκεμβρίου 2019 09:19
Το νέο παιχνίδι από τους δημιουργούς του Ori είναι action RPG

Το Moon Studios, το οποίο γνωρίσαμε μέσα από το metroidvania παιχνίδι Ori and the Blind Forest, φαίνεται πως δουλεύει ήδη πάνω σε ένα ολοκαίνουργιο project. Εκτός από το νέο τους πόνημα, Ori and the Will of the Wisps που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο, το αυστριακό στούντιο προσλαμβάνει για τον επόμενό του τίτλο.

Συγκεκριμένα, ζητάει έναν game designer και ισχυρίζεται πως θέλει να ξεπεράσει ό,τι έχει δώσει στους παίκτες μέχρι τώρα αυτό το είδος (action RPG). Ωστόσο, αυτός που θα αποκτήσει την εν λόγω θέση θα πρέπει να έχει εμπειρία με παιχνίδια όπως είναι τα Diablo, Zelda και Dark Souls. Όπως μεταφέρει το Moon Studios, είναι μεγάλη ευκαιρία για τον άνθρωπο που θα προσλάβει, γιατί το RPG που ετοιμάζει τολμά να καινοτομήσει και να ξεπεράσει συμβάσεις αυτού του είδος.

Το Moon Studios δημιουργήθηκε το 2010 από τον Thomas Mahler (πρώην cinematic artist της Blizzard) και τον Gennadiy Korol. Ο πρώτος τους τίτλος ήταν το Ori and the Blind Forest, το οποίο κατάφερε να κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου ενός BAFTA για το art direction του.