Οι δημιουργοί του “Ori“ επιστρέφουν με ένα φαντασμαγορικό παραμυθένιο νέο RPG

Γνωρίστε το No Rest for the Wicked μέσα από το πρώτο trailer του
08 Δεκεμβρίου 2023 04:16
Οι δημιουργοί του “Ori“ επιστρέφουν με ένα φαντασμαγορικό παραμυθένιο νέο RPG

Μια πανέμορφη έκπληξη μας επιφύλασσε η Private Division σε συνεργασία με την Moon Studios, καθώς στο πλαίσιο των The Game Awards 2023 παρουσίασαν το επόμενό τους πόνημα. 

Πρόκειται για το "No Rest for the Wicked" ένα Action RPG που έχει σκοπό να επανεφεύρει το genre και φυσικά με την υπογραφή των δημιουργών των αριστουργηματικών και πολυβραβευμένων "Ori and the Blind Forest" και "Ori and The Will of the Wisps" διαθέτεαι και ένα φανταστικό, χειροποίητο εικαστικό, το οποίο έλαμψε στο πρώτο του trailer που θα απολαύσετε παρακάτω. 

Ο τίτλος θα διαδραματίζεται στην περιοχή του Isola Sacra, ένα νησί που οι παίκτες θα εξερευνήσουν όλα του τα ποικίλα τοπία, από χιονισμένα βουνά, πυκνά δάση και σπηλιές για να ανακαλύψετε. Το verticality φαίνετια επίσης να παίζει σημαντικό ρόλο, με κάθε περιβάλλον να έχει και τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο gameplay, τους εχθρούς και τα μυστικά που κρύβει. 

Για το No Rest for the Wicked θα μάθουμε περισσότερα την 1η Μαρτίου σε ένα ειδικό livestream. Ωστόσο ο τίτλος προορίζεται να κυκλοφορήσει σε Early Access στο πρώτο τρίμηνο του 2024. Μετά από την Early Access περίοδο θα κυκλοφορήσει κανονικά για τα PS5, Xbox Series X|S και PC

Δείτε παρακάτω το trailer του No Rest for the Wicked.