Η THQ Nordic εξαγοράζει το Tarsier Studios του Little Nightmares 

Ενθουσιασμένο δηλώνει το στούντιο

Η THQ Nordic εξαγοράζει το Tarsier Studios του Little Nightmares

Σε μια απροσδόκητη κίνηση προέβη η parent company της THQ Nordic, Embracer Group η οποία εξαγόρασε το Tarsier Studios για περίπου $9,3 εκατομμύρια σε μετρητά και $1,2 εκατομμύρια σε μετοχές. Η εξαγορά περιλαμβάνει τους 65 υπαλλήλους, καθώς και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Το Tarsier Studios ιδρύθηκε το 2004 και είναι γνωστό για τη δουλειά του σε αρκετά puzzle-platformers, συμπεριλαμβανομένων των DLCs για τα LittleBigPlanet, LittleBigPlanet 2, το LittleBigPlanet του PS Vita, Tearaway Unfolded, ενώ είναι γνωστό για την συναρπαστική horror puzzle-platformer σειρά, Little Nightmares.

Στην Tarsier φαίνονται αρκετά ενθουσιασμένοι με την εξαγορά και την υποστήριξη που αναμένεται να λάβουν, με τον επικεφαλή του στούντιο Andreas Johnsson να δηλώνει:

Νιώθουμε ενθουσιασμένοι που μετά από 15 χρόνια του ταξιδιού μας στο χώρο θα συνεργαστούμε με την Embracer. Πλέον μας δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε εξαιρετικά παιχνίδια μαζί.

Η Embracer με τη σειρά της μοιράστηκε μέσω του CEO της, Lars Wingefors, ίδια διθυραμβικά σχόλια για το στούντιο λέγοντας:

Θέλουμε μαζί με την Tarsier να επενδύσουμε σε νέα projects στο ίδιο πλαίσιο όπως έκανε επιτυχημένα ως τώρα. Ανυπομονούμε με τη διοίκηση και όλους τους υπαλλήλους της Tarsier, να αγκαλιάσουμε τη δημιουργικότητα που μας διέπει και όλοι μαζί να πάμε στο επόμενο επίπεδο.  

0 comment(s)

End of content

No more pages to load