Περίπου 8 Dungeons & Dragons παιχνίδια βρίσκονται υπό ανάπτυξη

Και θα επεκτείνονται σε διάφορα genres
16 Δεκεμβρίου 2019 13:49
Περίπου 8 Dungeons & Dragons παιχνίδια βρίσκονται υπό ανάπτυξη

Μπορεί κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2019 να αποκαλύφθηκε το Dungeons & Dragons: Dark Alliance, ωστόσο δεν θα είναι το μοναδικό παιχνίδι στο δημοφιλές σύμπαν φαντασίας. Όπως φαίνεται η Wizards of the Coast έχει μεγαλεπίβολα σχέδια, που περιλαμβάνουν 7 με 8 D&D παιχνίδια διαφορετικού genre.

Μιλώντας στο gamesindustry, ο πρόεδρος της εταιρίας Chris Cocks δήλωσε επί του θέματος:

Στην παρούσα φάση έχουμε υπό ανάπτυξη 7 με 8 D&D παιχνίδια. Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, θέλουμε κάθε παιχνίδι να καταπιάνεται με συγκεκριμένα πράγματα κάθε φορά, ώστε να του αποδώσουμε τη δική του ξεχωριστή οπτική γωνία. Σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε να κάνουν όλα το ίδιο πράγμα και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο μονομιάς. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους παίκτες τη συγκίνηση, την οποία θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν μέσω των διαφορετικών αφηγηματικών δυνατοτήτων, την ανάπτυξη των χαρακτήρων και την διεύρυνση του επιπέδου επίλυσης προβλημάτων και ευκαιριών που θα του παρουσιάζονται στη μάχη.

Συνεχίζοντας, ο Cocks δήλωσε πως όλα τα παιχνίδια εκτός του παραδοσιακού co-op, θα περιλαμβάνουν και single-player mode, ενώ τόνισε πως η ομάδα θα προσπαθήσει να αντλήσει τα σημαντικά γεγονότα μέσα από την πλούσια ιστορία του σύμπαντος.

Όσο αφορά το Dungeons & Dragons: Dark Alliance, πέρα από το γενικό "PC και κονσόλες" δεν έχει ανακοινωθεί κάτι άλλο, παρά μόνο ότι θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα του 2020.