Ο PewDiePie θα κάνει διάλειμμα από το YouTube το 2020 (ΒΙΝΤΕΟ)

“Νιώθω κουρασμένος”
16 Δεκεμβρίου 2019 08:51
Ο PewDiePie θα κάνει διάλειμμα από το YouTube το 2020 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο PewDiePie ή αλλιώς Felix Kjellberg, είναι από τους διασημότερους YouTubers σε παγκόσμια κλίμακα με το 2019 να είναι η χρονιά του, αφού όπως ανακοινώθηκε τα βίντεό του ξεπέρασαν τα 4 δισεκατομμύρια προβολές. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος πρόκειται να κάνει ένα διάλειμμα από την πλατφόρμα της Google στις αρχές του 2020.

Στο τέλος του βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος πριν μερικές ώρες, αναφέρει πως το είχε στο μυαλό του εδώ και αρκετό καιρό και ήθελε να το μεταφέρει εκ των προτέρων.

Είμαι κουρασμένος. Αισθάνομαι πολύ κουρασμένος. Δεν ξέρω αν το βλέπετε (είπε χιουμοριστικά). Για να το γνωρίζετε, σκοπεύω να κάνω ένα διάλειμμα από το YouTube στις αρχές του 2020, θα λείπω για λίγο. Θα σας πω περισσότερα άλλη στιγμή, αλλά ήθελα να το πω.

Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Felix είχε ανακοινώσει κάτι τέτοιο, καθώς τον περασμένο Αύγουστο μετέφερε πως θα ήταν καλό να έκανε ένα διάλειμμα κάποια στιγμή.

Νομίζω θα ήταν καλό για εμένα να πάρω ένα διάλειμμα. Θα ήταν ωραίο για πρώτη φορά στα δέκα χρόνια να μη σκέφτομαι το YouTube.