Η Obsidian επιβεβαιώνει σιωπηλά πως έρχεται νέο DLC στο The Outer Worlds

Μέσα στο 2020
14 Δεκεμβρίου 2019 16:13
Η Obsidian επιβεβαιώνει σιωπηλά πως έρχεται νέο DLC στο The Outer Worlds

Χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες η Obsidian επιβεβαίωσε μέσο μιας ανάρτησης στο forums της, πως ετοιμάζει DLC για το The Outer Worlds, το οποίο σκοπεύει να το κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Η ανάρτηση αφορούσε ουσιαστικά ευχαριστήριο μήνυμα προς τους fans που ψήφισαν το παιχνίδι στα The Game Awards που πραγματοποιήθηκαν πριν μερικές μέρες. Ωστόσο αυτό που τράβηξε τα βλέμματα ήταν το "κλείσιμο" αυτής της ανάρτησης που έλεγε πως το ταξίδι στο The Outer Worlds δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Το ταξίδι δεν έχει τελειώσει. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επεκτείνουμε την ιστορία του The Outer Worlds με το DLC του χρόνου.

Εμμέσως πλην σαφώς, όλοι λίγο πολύ περίμεναν ένα DLC μετά την επιτυχία που σημείωσε ο τίτλος. Αν και ακόμα δεν έχει ειπωθεί από τους δημιουργούς αν θα πρόκειται για άμεση συνέχεια του υπάρχοντος crew ή αν θα είναι κάτι εντελώς νέο, ο sci-fi κόσμος του σίγουρα ενδείκνυται για αρκετές ακόμα ιστορίες και περιπέτειες. Στο μέλλον προφανώς θα μάθουμε περισσότερα.

Το The Outer Worlds είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One και PC, ενώ στις αρχές του νέου έτους αναμένεσαι και στο Nintendo Switch.