Ο Nemesis τρομοκρατεί τον κόσμο στο νέο demo του Resident Evil 2 Remake

Τρέξτε να κρυφτείτε
14 Δεκεμβρίου 2019 14:56
Ο Nemesis τρομοκρατεί τον κόσμο στο νέο demo του Resident Evil 2 Remake

Εδώ και λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε και επίσημα το Resident Evil 3 Remake, η επόμενη horror επαναδημιουργία της Capcom που φέρνει στο τραπέζι ένα από τα διασημότερα και συνάμα εφιαλτικότερα τέρατα της σειράς. Αυτός είναι ο Nemesis, το bioweapon που έχει ως κύριο στόχο να εξολοθρεύσει όλα τα μέλη των STARS (The Special Tactics and Rescue Service) έτσι ώστε να μην αποκαλύψουν την αλήθεια.

Μπορεί να μην είδαμε ένα demo για το Resident Evil 3, όμως η Capcom κυκλοφόρησε και πάλι το demo του Resident Evil 2 Remake με δύο εκπλήξεις. Όσοι θυμάστε, το “1-shot Demo” του Resident Evil 2, είχε χρονόμετρο που μετρούσε αντίστροφα από τα 30 λεπτά. Όταν ο χρόνος μηδενιζόταν η δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού τελείωνε είτε το είχε τερματίσει ο παίκτης είτε όχι. Η πρώτη έκπληξη της Capcom στο ανανεωμένο demo είναι πως η ύπαρξη αυτού του χρονομέτρου έχει πλέον εξαφανιστεί, πράγμα που σημαίνει πως ο παίκτης μπορεί να το απολαύσει όσες φορές επιθυμεί.

Η δεύτερη έκπληξη είναι λίγο πιο…τρομακτική. Όσοι δοκιμάσετε να βγείτε έξω από το RPD (Raccoon Police Department) θα ακούσετε μία πολύ τρομακτική φωνή να ξεφωνίζει μία γνωστή ατάκα που σίγουρα θα γνωρίζετε. Η ατάκα αυτή είναι “STARS”. Ναι, πολύ σωστά. Η Capcom πρόσθεσε ως cameo τον Nemesis στο demo του Resident Evil 2 Remake για να μας δώσει μία πολύ μικρή γεύση από τον τρόμο που θα ζήσουμε όταν κυκλοφορήσει το θρίλερ της Jill Valentine.

Το Resident Evil 3: Nemesis Remake αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου 2020 για τα PS4, Xbox One και PC. Δείτε το trailer ανακοίνωσης μέσα από τον player παρακάτω.