Το Tekken 7 υποδέχεται δύο ολοκαίνουριους μαχητές (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα σεζόν του παιχνιδιού δεν σταματά να φέρνει περιεχόμενο
09 Δεκεμβρίου 2019 14:54
Το Tekken 7 υποδέχεται δύο ολοκαίνουριους μαχητές (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν ένα fighting παιχνίδι βρίσκεται αυτή την στιγμή στην καλύτερη φάση του, αυτό είναι χωρίς αμφιβολία το Tekken 7. Η Bandai Namco εργάζεται σκληρά έτσι ώστε να προσφέρει στους παίκτες της το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από άποψη ποιότητας, αλλά και ποσότητας. Όσον αφορά την “ποσότητα”, η ομάδα αποκάλυψε δύο ολοκαίνουριους μαχητές που θα εμπλουτίσουν το ρόστερ του παιχνιδιού.

Ας ξεκινήσουμε με τον πρώτο. Υποδεχθείτε τον Fahkumram, τον μαχητή με αγαπημένη πολεμική τέχνη το Muay Thai. Το όνομα του μπορεί να είναι περίεργο, όμως μεταφράζεται σύμφωνα με το Polygon σε “Roaring Sky” ή “Thunder”.

Ο δεύτερος μαχητής επιστρέφει από τα παλιά παιχνίδια του franchise για περισσότερο “ξύλο”. Αυτός είναι ο Ganryu. Όπως θα δείτε και στο αντίστοιχο trailer ανακοίνωσης, ο Ganryu είναι fan του streaming και συγκινείται πολύ εύκολα από την θερμή ανταπόκριση του κοινού.

Οι παραπάνω χαρακτήρες αποτελούν κομμάτι του Season Pass, πράγμα που σημαίνει πως όσοι το έχετε αγοράσει θα τους αποκτήσετε την ημέρα της κυκλοφορίας τους (που μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ποια είναι).

Τέλος, η εταιρία θέλησε να μας δείξει για ακόμη μία φορά τις ικανότητες του Leroy Smith, του Wing Chun Master που έχασε την οικογένειά του στη Νέα Υόρκη. Για αυτό δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο για τον χαρακτήρα που θα βρείτε παρακάτω.

Αυτά είναι τα νεότερα που είχε να ανακοινώσει η Bandai Namco σχετικά με το Tekken 7. Όσοι είστε ακόμη σκεπτικοί σχετικά με την αγορά του πρόσφατου Season Pass, ίσως τα παραπάνω να καταφέρουν να σας πείσουν.