Έπαιξε 1672 ώρες Destiny 2 για να ξεκλειδώσει όλα τα game titles

70 μέρες καθαρού gaming
28 Νοεμβρίου 2019 12:45
Έπαιξε 1672 ώρες Destiny 2 για να ξεκλειδώσει όλα τα game titles

Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί τρόποι που προσφέρουν ικανοποίηση στους παίκτες του Destiny 2 και μια πλειάδα δραστηριοτήτων για να τους κάνουν να ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους. Ωστόσο δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται.

Όπως αναρτήθηκε στον πίνακα με τους καλύτερους παίκτες στο Reddit, ο χρήστης Dawncraftian φαίνεται να κατάφερε το αδύνατο, μετά από 1672 ώρες. Συγκεκριμένα, ο παίκτης κατάφερε να ξεκλειδώσει όλα τα game titles που προσφέρει το παιχνίδι και όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω κάθε seal στο μενού είναι ξεκλειδωμένο.

Όπως δήλωσε σε μια συνέντευξή του, ήταν ένα τεράστιο προσωπικό επίτευγμα, το οποίο χρειάστηκε τεράστια προσπάθεια και χρόνο παίζοντας. Ο άθλος του μεταφράζεται σε 70 μέρες καθαρού gameplay.

Ξεκίνησε αρχικά ως χόμπι, απλά έβλεπα τι πρέπει να κάνω και το έκανα. Το κίνητρό μου οφείλεται στο ότι περνούσα μια πολύ δύσκολη φάση στη ζωή μου απ’ την οποία χρειαζόμουν διάλειμμα και χρόνο για τον εαυτό μου. Το grinding στο Destiny 2 με βοήθησε αρκετά σε αυτό. Σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι ήμουν μέρος ενός υπέροχου clan, όμως εκτός αυτού υπήρχαν και αρκετοί ακόμα πρόθυμοι παίκτες που με βοήθησαν. Κι αυτό οφείλεται στην ποικιλία των απολαβών που το παιχνίδι πρόσφερει.

Το Destiny 2 κυκλοφορεί για PS4, Xbox One, PC και Google Stadia, κάνοντας αρχικά το ντεμπούτο του το 2017. Πλέον αν θέλετε να ξεκλειδώσετε και εσείς τα πάντα στο παιχνίδι έχετε ένα σημείο αναφοράς.

Tags: