Σάρωσε το Star Wars Jedi: Fallen Order – Έσπασε δύο ρεκόρ της EA

Εξαιρετική πορεία για τον τίτλο της Respawn Entertainment
28 Νοεμβρίου 2019 12:11
Σάρωσε το Star Wars Jedi: Fallen Order – Έσπασε δύο ρεκόρ της EA

Η Electronic Arts σε συνεργασία με την ομάδα ανάπτυξης Respawn Entertainment και την Lucasfilm ανακοίνωσαν πως το Star Wars Jedi: Fallen Order έχει σημειώσει μία εξαιρετική εμπορική πορεία. Συγκεκριμένα, η EA έκανε γνωστό πως ο τίτλος έσπασε δύο ρεκόρ. Αρχικά ήταν το Star Wars παιχνίδι με τις γρηγορότερες ψηφιακές πωλήσεις στις δύο πρώτες εβδομάδες του στην αγορά. Επιπλέον, πρόκειται για το Star Wars παιχνίδι της EA με τις καλύτερες πωλήσεις στο PC όσον αφορά την αρχική περίοδο κυκλοφορίας του.

Παράλληλα, το δελτίο Τύπου που ανάρτησε η EA τονίζει ότι ο τίτλος έλαβε και εξαιρετικές κριτικές, ενώ περιλάμβανε και δηλώσεις από τον επικεφαλής της Respawn. Συγκεκριμένα, ο Vince Zampella δήλωσε:

Εκ μέρους της Respawn και της EA, τους ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή τους στο στούντιο και την ομάδα μας καθ' όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης και της κυκλοφορίας του Star Wars Jedi: Fallen Order. Η αφήγηση μιας ιστορίας στο σύμπαν του Star Wars είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και η υποδοχή από τους fans ήταν απίστευτη.

Με την κυκλοφορία του παιχνιδιού, το ντεμπούτο του The Mandalorian και την επερχόμενη κυκλοφορία του Star Wars: The Rise of Skywalker, είναι μία πραγματικά καλή στιγμή να είσαι fan του Star Wars!

Το Star Wars Jedi: Fallen Order κυκλοφορεί για PS4, Xbox One και PC. Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ.