“Πλημμύρα” από νέο περιεχόμενο στο Call of Duty: Modern Warfare – Έρχεται η πρώτη σεζόν

Η “μεγαλύτερη δωρεάν κυκλοφορία περιεχομένου στην ιστορία της σειράς”
27 Νοεμβρίου 2019 15:09
“Πλημμύρα” από νέο περιεχόμενο στο Call of Duty: Modern Warfare – Έρχεται η πρώτη σεζόν

Η πρώτη σεζόν του Call of Duty: Modern Warfare έρχεται στις 3 Δεκεμβρίου και φέρνει άφθονο νέο περιεχόμενο για τους παίκτες. Συγκεκριμένα, η Activision τονίζει ότι έχουμε να κάνουμε με την πιο φιλόδοξη και μεγάλη δωρεάν κυκλοφορία περιεχομένου στην ιστορία της σειράς. Πρόκειται για έναν τίτλο που φαίνεται να κερδίζει δικαιωματικά ωστόσο.

Αναλυτικότερα, η πρώτη σεζόν του Modern Warfare θα φέρει επτά νέους χάρτες στο παιχνίδι. Το multiplayer κομμάτι θα εμπλουτιστεί με τους χάρτες Crash, Vacant και Shipment, το Ground War θα λάβει τον χάρτη Port, ενώ το 2V2 Gunfight θα εμπλουτιστεί με τους χάρτες Cargo, Atrium και άλλους. Παράλληλα, ο τίτλος θα εμπλουτιστεί με τρία νέα multiplayer modes, τα Reinforce, Gunfight OSP και Infected, πέρισσότερες από τέσσεριες νέες Special Ops εμπειρίες, καθώς και δύο νέα όπλα.

Ακολουθούν οι περιγραφές των νέων Special Ops:

  • Bomb Squad (Special Ops Experience): Forces still loyal to Barkov have planted explosives around the city of Al-Raab. You’re here to defuse the situation.
  • Grounded (Special Ops Experience): Enemies have seized Barkov’s former airbase. Engage and eliminate them.
  • Pitch Black (Special Ops Experience): Infiltrate Barkov’s former estate and recover all required intel before an exfill in a Tactical Rover.
  • Just Reward (Special Ops Experience): Your squad targets the head of an enemy financial operation, hacking his data centers, and gaining intel.

Σχεδόν όλο το παραπάνω περιεχόμενο θα είναι δωρεάν και ταυτόχρονα διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες. Η Activision άφησε να εννοηθεί πως σύντομα θα καταφθάσει και το πρώτο Battle Pass του παιχνιδιού, το οποίο θα περιλαμβάνει μια σειρά από αντικείμενα για να ξεκλειδώσετε. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ.