Darksiders Genesis: Αυτή θα είναι η διάρκεια του παιχνιδιού

11 stages με πέντε boss battles περιμένουν τους παίκτες
26 Νοεμβρίου 2019 13:35
Darksiders Genesis: Αυτή θα είναι η διάρκεια του παιχνιδιού

Το νέο Darksiders Genesis έχει υιοθετήσει μία διαφορετική συνταγή τόσο στον οπτικό τομέα, όσο και στον τομέα του gameplay. Αυτή η συνταγή θυμίζει περισσότερο τα Diablo παιχνίδια της Blizzard, παρά τα κλασικά Darksiders. Στο Genesis ο παίκτης θα περνά από διάφορα stages, όπου στα περισσότερα από αυτά θα τον περιμένει στο τέλος και ένα επικίνδυνο boss. Πόσες ώρες όμως θα χρειαστεί κάποιος για να ολοκληρώσει το παιχνίδι; Όπως μας μεταφέρει το Escapist Magazine, ο Ryan Stefaneli, co-creator και πρόεδρος της Airship Syndicate, ανέφερε σε συνέντευξή του πως ο τίτλος θα έχει διάρκεια 15 ώρες.

Σε αυτές τις 15 ώρες ο παίκτης θα περάσει από έντεκα πίστες με πέντε boss battles, ενώ κάθε πίστα θα μπορεί να παιχτεί ξανά και ξανά. Η ομάδα είχε θέσει ως στόχο τις 10 ώρες, όμως στην πορεία ανάπτυξης του παιχνιδιού ο αριθμός των developers αυξήθηκε από 9 σε 30. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την προσθήκη επιπλέον περιεχομένου. Τέλος, η ομάδα πρόσθεσε πως το Darksiders Genesis θα είναι ένα πιο “ανάλαφρο” παιχνίδι και θα έχει πολύ περισσότερο χιούμορ από τoυς υπόλοιπους τίτλους που γνωρίσαμε.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το παιχνίδι κυκλοφορεί για PC και Google Stadia στις 5 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους, ενώ θα καταφθάσει στα PS4 και Xbox One στις 14 Φεβρουαρίου 2020. Επίσης, όσοι χάσατε τα πρόσφατο βίντεο με τα πρώτα 16 λεπτά του παιχνιδιού, κάντε κλικ εδώ και θα μεταφερθείτε στην αντίστοιχη είδηση.