Ο Kojima μάλλον ετοιμάζει horror παιχνίδι

Κοιτάζει το μέλλον ο ταλαντούχος δημιουργός
25 Νοεμβρίου 2019 10:36
Ο Kojima μάλλον ετοιμάζει horror παιχνίδι

Πριν την αποχώρησή του από την Konami και την ίδρυση της νέας Kojima Productions, ο Hideo Kojima ετοίμαζε το Silent Hills. Η αποκάλυψη του παιχνιδιού είχε γίνει viral, αφού πραγματοποιήθηκε μέσα από το demo του απίστευτα τρομακτικού P.T. Πέρα από το γεγονός ότι θα συνέχιζε μια λατρεμένη σειρά, το παιχνίδι έμοιαζε ονειρικό αφού αποτελούσε συνεργασία μεταξύ του Kojima, του ταλαντούχου σκηνοθέτη Guillermo del Toro και του Ιάπωνα μετρ του horror και manga καλλιτέχνη Junji Ito.

Τελικά, το Sillents Hills έμεινε ένα ανεκπλήρωτο όνειρο. Ωστόσο, αυτοί που ήθελαν να δουν μια προσπάθεια από τον Kojima στο horror είδος μάλλον δεν θα μείνουν απογοητευμένοι. Συγκεκριμένα, ο Ιάπωνας δημιουργός έκανε ένα tweet στο οποίο τονίζει:

Για να φτιάξω το τρομακτικότερο horror παιχνίδι, θα δω τρομακτικές ταινίες για να ξυπνήσω την horror ψυχή μου. Το THE EYE είναι μια ταϊλανδέζικη horror ταινία που νοίκιασα όσο έφτιαχνα το PT, αλλά ήταν τόσο τρομακτική που δεν την είδα ολόκληρη. Το κουτί μάλιστα ήταν τόσο τρομακτικό που νοίκιασα μόνο το δίσκο. Θα καταφέρω άραγε να την δω ολόκληρη;

Το αινιγματικό tweet αφήνει να εννοηθεί πως ο Kojima προσπαθεί να αντλήσει έμπνευση για το επόμενο παιχνίδι του που θα εντάσσεται στο horror είδος. Για την ώρα τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά φαίνεται πως μια ευχή της gaming κοινότητας είναι πιο κοντά στο να γίνει πραγματικότητα.