Το περιέργο όχημα του Elon Musk στο Cyberpunk 2077;

Δεν πέρασε ασχολίαστη η ανακοίνωση του “αγροτικού” της Tesla
23 Νοεμβρίου 2019 14:17
Το περιέργο όχημα του Elon Musk στο Cyberpunk 2077;

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικές ώρες η Tesla παρουσίασε το νέο της ηλεκτρικό “αγροτικό” όχημα. Ο φουτουριστικός του σχεδιασμός σχολιάστηκε από πολλούς. Μεταξύ άλλων και ο επίσημος λογαριασμός του Cyberpunk 2077 δεν άφησε το CYBERTRUCK της Tesla να περάσει απαρατήρητο.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι της CD Projekt Red λαμβάνει χώρα σε ένα δυστοπικό μέλλον και θα περιλαμβάνει οχήματα. Έτσι, η εταιρία προέβει σε ένα χιουμοριστικό tweet που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Πολλοί εικάζουν πως αφήνει να εννοηθεί ότι θα δούμε το όχημα της Tesla στο παιχνίδι, ενώ περισσότερο λάδι στη φωτιά έβαλε ο ίδιος ο Elon Musk που απάντησε στο tweet.

Φυσικά, πέρα από τον επίσημο λογαριασμό του Cyberpunk, πολλοί ήταν και οι gamers που σχολίασαν πως το όχημα μοιάζει να βγήκε από παιχνίδι της γενιάς του πρώτου PlayStation. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα gaming memes που έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Το αν τελικά η Tesla και η CD Projekt Red έχουν συμφωνήσει πράγματι να ενσωματωθεί το CYBERTRUCK στο παιχνίδι, θα το μάθουμε όταν το Cyberpunk 2077 κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου του 2020.