Half-Life: Alyx | Αποκαλύφθηκε πλήρως - Δείτε το απίστευτα εντυπωσιακό trailer!

Οι λάτρεις του Half-Life να μαζεύουν χρήματα για VR Headset
21 Νοεμβρίου 2019 20:11
Half-Life: Alyx | Αποκαλύφθηκε πλήρως - Δείτε το απίστευτα εντυπωσιακό trailer!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Valve αποκάλυψε πλήρως το νέο κεφάλαιο της λατρεμένης σειράς Half-Life. Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για το Half-Life: Alyx, το οποίο είναι ένας αποκλειστικά VR τίτλος. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer το οποίο σίγουρα θα είναι ένα μικρό σοκ για τους φανατικούς της σειράς, καθώς λατρεμένοι χαρακτήρες επιστρέφουν, ενώ τα σκηνικά και η ατμόσφαιρα που αγαπήθηκε δηλώνουν βροντερό παρών.

Επιπροσθέτως, μάθαμε πως τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα στο διάστημα 20 χρόνων που μεσολαβεί μεταξύ του πρώτου Half-Life και του Half-Life 2, καθώς και πως πρόκειται για κανονικό single-player παιχνίδι πλήρης διάρκειας με story-driven linear campaign.

Αναλυτικότερα όσον αφορά την ιστορία, το παιχνίδι θα ακολουθεί την Alyx Vance και τον πατέρα της Eli, καθώς ξεκινούν να οργανώνουν την αντίσταση απέναντι στην βάναυση κατάληψη της Γης από τους Combine.

Παράλληλα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε και ένα αναλυτικό 22 λεπτών βίντεο, στο οποίο ο Geoff Keighley αποκαλύπτει ότι ετοιμάζει ένα αφιέρωμα για τι συνέβαινε τα τελευταία δέκα χρόνια στη Valve και όλο το παρασκήνιο πίσω από το ολοκαίνουργιο Half-Life.

Το Half-Life: Alyx θα είναι συμβατό με όλα τα SteamVR heasets. Αυτό σημαίνει πως θα υποστηρίζει το Valve Index, το HTC Vive, το Oculus Rift και τα Windows Mixed Reality headsets. Μάλιστα, οι κάτοχοι του Valve Index θα λάβουν το παιχνίδι χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Τέλος, μάθαμε ότι το παιχνίδι κάνει χρήση της νέας μηχανής γραφικών Source 2 και θα κυκλοφορήσει μέσα από το Steam τον Μάρτιο του 2020. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό, ενώ για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του τίτλου.