Το Path of Exile έρχεται στα κινητά

Ενώ ανακοινώθηκε ένα μεγάλο expansion για το πρώτο παιχνίδι
16 Νοεμβρίου 2019 13:58
Το Path of Exile έρχεται στα κινητά

Το dungeon crawling είδος φαίνεται πως ζει μία από τις καλύτερες στιγμές του. Δεν πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που η Blizzard ανακοίνωσε το Diablo IV, ενώ πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε και -κατά κάποιο τρόπο- ο “αντίπαλός” του, το Path of Exile 2. Όμως, όσοι συνεχίζετε να ασχολείστε με το πρώτο παιχνίδι της Grinding Gear Games, ετοιμαστείτε για ακόμη περισσότερο περιεχόμενο. Η ομάδα στο πλαίσιο της Exile Con ανακοίνωσε πως στις 13 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το expansion με αριθμό έκδοσης 3.9.0 και με ονομασία “Conquerors of the Atlas”. Το νέο πακέτο θα φέρει μία νέα ιστορία, χάρτες, επιπλέον skills και φυσικά, περισσότερες αμοιβές.

Στην συνέχεια, η εταιρία ανακοίνωσε το νέο league του παιχνιδιού, το Metamorph. Εδώ οι παίκτες θα γνωρίσουν τον Tane Octavius, έναν ειδήμονα της αλχημείας που σκότωσε τον δάσκαλό του και εξορίστηκε για αυτό. Ο στόχος του Octavius είναι να βρει επιτέλους την θεραπεία ή την πηγή για αυτό που ο ίδιος αποκαλεί “the intrinsic darkness”.

Τέλος, η Grinding Gear Games αποκάλυψε δύο ακόμη εκπλήξεις. Η πρώτη είναι πως πλέον θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε το παιχνίδι παντου με το Path of Exile Mobile. Το δημοφιλές dungeon crawling παιχνίδι θα μεταφερθεί και στα κινητά και θα είναι free-to-play. Η δεύτερη έκπληξη αφορά τους κατόχους Mac. Κάποια στιγμή το 2020 ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος και στους υπολογιστές της Apple, χωρίς να φέρει καμία διαφορά από την έκδοση των Windows.

Άκρως θετικό το γεγονός πως η ομάδα συνεχίζει να βελτιώνει το παιχνίδι της τόσα χρόνια μετά. Επομένως, μέχρι την κυκλοφορία του Path of Exile 2 ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε τα νέα 'μπουντρούμια' του expansion και να παίξετε την έκδοση και των κινητών.