Path of Exile 2: Δείτε νέα πλάνα από τον “αντίπαλο” του Diablo IV (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει μεγαλώσει αρκετά ως τίτλος
29 Ιουλίου 2023 15:47
Path of Exile 2: Δείτε νέα πλάνα από τον “αντίπαλο” του Diablo IV (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Path of Exile 2 είναι πλέον ένα standalone παιχνίδι και όχι κάποιο expansion του Path of Exile 1. Αυτό το ευχάριστο νέο το επιβεβαίωσε ο director του παιχνιδιού Jonathan Rogers κατά τη διάρκεια του ExileCon 2023 που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ώρες.

Ο Jonathan Rogers δήλωσε ότι η ομάδα ανάπτυξης, Grinding Gear Games, άλλαξε τα πλάνα της και το Path of Exile 2 θα είναι μια κανονική μεγάλη κυκλοφορία.

Όταν ανακοινώσαμε το Path of Exile 2 στο ExileCon 2019, σας είπαμε ότι θα είναι μια επέκταση του Path of Exile 1 και ότι τα δύο campaigns θα μπορούν να παιχτούν από τον ίδιο client.

Ωστόσο, το εύρος του Path of Exile 2 συνεχίζει να μεγαλώνει και να μεγαλώνει. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα νέο campaign, με εντελώς νέους εχθρούς, δεξιότητες, μηχανισμούς, classes και όλα όσα μπορεί να περιμένει κανείς από ένα next-gen RPG. Είναι τρομερά τεράστιο.

Παράλληλα, η ομάδα ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα βίντεο και το ένα επικεντρώνεται στη μάχη. Πρόκειται για ολοκαίνουργια gameplay πλάνα που έχουν διάρκεια περίπου τα 29 λεπτά και μπορείτε να τα δείτε παρακάτω:

 

Αξίζει να αναφερθεί, ότι όλα τα αντικείμενα που έχετε αγοράσει στο Path of Exile ή αντικείμενα που πρόκειται να αγοράσετε, θα υποστηρίζονται κανονικά και στο Path of Exile 2. Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές που θα φέρει το Path of Exile 2 είναι πως τα gems δεν είναι πλέον «socketed». Παράλληλα, η μηχανή γραφικών έχει αναβαθμιστεί και μαζί της φέρνει βελτιώσεις στους φωτισμούς και στα εφέ.

Ό,τι έχετε αγοράσει ή σκοπεύετε να αγοράσετε στο μέλλον, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα δύο παιχνίδια, εκτός και αν είναι κάτι που υπάρχει μόνο στο ένα από τα δύο παιχνίδια. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να είστε αρκούδα στο Path of Exile 1, οπότε ένα skin της αρκούδας θα μπορεί να μπει μόνο στο sequel.

Η ομάδα ανάπτυξης δεν αποκάλυψε ακόμα την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, αλλά λέει ότι είναι κοντά στο να ολοκληρωθεί η ανάπτυξή του. Η closed beta πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου του 2024. Παρακολουθήστε το 3ο trailer του Path of Exile 2 παρακάτω.