Φημη: Η BioWare ετοιμάζει ολική αναδόμηση του Anthem

Οι δημιουργοί δεν τα παρατούν
16 Νοεμβρίου 2019 14:22
Φημη: Η BioWare ετοιμάζει ολική αναδόμηση του Anthem

Η ύποπτη σιωπή που επικρατεί γύρω από το Anthem, καθώς και η αποχώρηση σημαντικών στελεχών από την ομάδα ανάπτυξης, μοιραίως έχουν οδηγήσει στην εντύπωση ότι το στούντιο τα έχει παρατήσει. Ωστόσο αυτό φαίνεται ότι δεν ισχύει. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Kotaku η BioWare και η EA στοχεύουν στην ολική αναδόμηση του online τίτλου. Κάποιοι μάλιστα αναφέρονται σε αυτή ως «Anthem 2.0» ή «Anthem Next».

Αναλυτικότερα, το μέσο επισημαίνει πως οι developers έχουν σκοπό να αλλάξουν δραστικά τη δομή των αποστολών, το loot system ακόμα και τον ίδιο τον κόσμο του παιχνιδιού.

Στην παρούσα φάση οι λεπτομέρειες, το χρονοδιάγραμμα και ο τρόπος διανομής είναι ελλιπείς, καθώς όλα ακόμα βρίσκονται υπό συζήτηση. Οι δημιουργοί σκέφτονται ακόμα με ποιον τρόπο θα πρέπει να κυκλοφορήσει αυτό που ετοιμάζουν. Αν θα είναι δηλαδή υπό την μορφή updates που θα κυκλοφορήσουν μονομιάς ή αν θα γίνει σε βάθος χρόνου. Στο ίδιο τραπέζι έχουν πέσει ιδέες αν θα γίνει με μια σειρά updates αλά No Man’s Sky ή με ένα expansion ανάλογο με το Taken King του Destiny.

Μια από τις σκέψεις που επικρατεί είναι να κυκλοφορήσουν το «Anthem Next» ως ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι. Ωστόσο, άνθρωποι που δουλεύουν στην ανάπτυξη είπαν πως η αλλαγή ίσως λάβει αρκετές μορφές. Όπως και να ‘χει το μέλλον θα δείξει τι ακριβώς σκέφτονται στη BioWare.  

Το Anthem κυκλοφορεί για PS4, Xbox One και PC.

Tags: