Dead Island 2: “Όταν κυκλοφορήσει θα είναι ένα kick-ass zombie παιχνίδι”

Η Koch Media παίρνει θέση
15 Νοεμβρίου 2019 08:49
Dead Island 2: “Όταν κυκλοφορήσει θα είναι ένα kick-ass zombie παιχνίδι”

Το Dead Island 2 το γνωρίσαμε το 2014 με ένα επικό trailer από την τότε ομάδα ανάπτυξης Yager και publisher την Techland. Ο τίτλος έκτοτε έχει περάσει από σαράντα κύματα, καθώς έχει αλλάξει πολλά χέρια, όπως παραδείγματος χάρη για κάποιο διάστημα αναπτυσσόταν από το στούντιο του Dying Light. Πλέον, γνωρίζουμε πως στον τίτλο δουλεύει η Dambuster Studios που παλιότερα μας είχε φέρει το Homefront: Revolution.

Μέσα από συνέντευξη στο Gameindustry.biz, ο CEO της Koch Media, Klemens Kundratitz, μιλάει μετά από αρκετό καιρό για το Dead Island 2.

Κοιτάξτε, το Dead Island 2 είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και πρέπει η ανάπτυξή του να γίνει σωστά. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε το σωστό. Μπορεί να έχει αλλάξει τρία στούντιο, αλλά θέλουμε να κρίνουμε από το τελικό αποτέλεσμα και είμαστε σίγουροι πως όταν κυκλοφορήσει θα είναι ένα kick-ass zombie παιχνίδι.

Το Dead Island 1 κυκλοφόρησε το 2011, ενώ λίγα χρόνια αργότερα είδαμε τα spin-offs Dead Island: Riptide και Escape Dead Island. Τέλος, το 2015 ακυρώθηκε το Dead Island: Epidemic που βρισκόταν για αρκετό καιρό υπό ανάπτυξη.