Bleeding Edge: Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας

Μαζί με τα μπόνους προ-παραγγελιών
14 Νοεμβρίου 2019 13:52
Bleeding Edge: Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας

Λίγες ώρες έχουν απομείνει μέχρι την έναρξη του X019 σόου της Microsoft και δυστυχώς, οι διαρροές έχουν ήδη ξεκινήσει. Την πρωτιά έρχεται να πάρει το Bleeding Edge. Μέσα από την σελίδα του παιχνιδιού στο Microsoft Store αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του, όπως και μερικά σχέδια της ομάδας ανάπτυξης. Αρχικά, διέρρευσε πως το Bleeding Edge θα καταφθάσει στις 24 Μαρτίου στο Xbox One. Όχι μόνο αυτό, αλλά όσοι προβούν μάλιστα στην προ-παραγγελία του θα αποκτήσουν πρόσβαση σε δύο beta. Η πρώτη θα ξεκινήσει στις 14 Φεβρουαρίου και η δεύτερη στις 13 Μαρτίου.

Η σελίδα ανέφερε επίσης πως όσοι προ-παραγγείλουν το παιχνίδι ή το αγοράσουν την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του (μέχρι την 31η Μαρτίου), θα λάβουν το αποκλειστικό “Punk Pack”. Πρόκειται για ένα πακέτο που θα περιλαμβάνει τρία skins χαρακτήρων, taunts, in-game αυτοκόλλητα και τέλος, ένα hoverboard για τον μαχητή Rioter. Φυσικά, η Microsoft έσπευσε να αφαιρέσει τις παραπάνω πληροφορίες, αλλά δεν πρόλαβε μιας και αρκετοί κατάφεραν να πάρουν screenshots.

Έτσι, με βάση τις παραπάνω διαρροές και αν δεν αλλάξει τίποτα, το Bleeding Edge θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2020 για Xbox One και Windows PCs. Βέβαια, εφόσον δεν υπάρξει επίσημη ανακοίνωση είτε από την Ninja Theory είτε από την ίδια την Microsoft, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μείνετε συντονισμένοι στους Unboxholics για ότι νέο αποκαλύψει σήμερα η Microsoft στο X019.