Ο Hermen Hulst της Guerrilla είναι ο νέος υπεύθυνος των PlayStation Worldwide Studios

Αναλαμβάνει το ρόλο του Shawn Layden
07 Νοεμβρίου 2019 13:24
Ο Hermen Hulst της Guerrilla είναι ο νέος υπεύθυνος των PlayStation Worldwide Studios

Οι διοικητικές αλλαγές συνεχίζονται στην Sony εν όψει της κυκλοφορίας του PlayStation 5 το 2020. Συγκεκριμένα, πριν μερικές εβδομάδες σας είχαμε ενημερώσει για την αποχώρηση του Shawn Layden, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την διοίκηση των Worldwide Studios του PlayStation.

Πλέον μάθαμε ποιος θα είναι ο αντικατάστασης του. Ξεκινώντας από σήμερα, ο Hermen Hulst θα είναι υπεύθυνος για τα 14 εσωτερικά στούντιο της Sony. Προηγουμένως, ο Hulst ήταν o διευθύνων σύμβουλος της Guerrilla Games, όντας μάλιστα και ο συνιδρυτής του στούντιο.

Η Sony προέβη σε μια σειρά από διοικητικές αλλαγές και έτσι, μιλώντας στο GamesIndustry.biz, ο CEO και πρόεδρος του PlayStation, Jim Ryan, επισήμανε ότι η προαγωγή του Hulst αποδεικνύει πως η εταιρία σκέφτεται “παγκόσμια”, καθώς βαδίζουμε προς την επόμενη γενιά.

Ο Hermen είναι ένας Ευρωπαίος που θα λάβει έναν από τους σημαντικότερους ρόλους στο PlayStation. Νομίζω ότι όλοι στην Ευρώπη θα πρέπει να είναι ενθουσιασμένοι, χαρούμενοι και περήφανοι που συμβαίνει αυτό. Ο Hermen είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και αξιοσέβαστους ηγέτες στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών.

Είναι παθιασμένος υποστηρικτής των ομάδων που ηγείται και καταλαβαίνει πώς να ενισχύσει τους ταλαντούχους δημιουργούς για να μας προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ο Hermen μπορεί να καθοδηγήσει τις ομάδες μας και να παραδώσει συναρπαστικές και διαφορετικές εμπειρίες με σταθερό ρυθμό.

Από την άλλη, ο ίδιος ο Hermen δήλωσε:

Συνεργάζομαι στενά με το PlayStation και ολόκληρη την οικογένεια των Worldwide Studios από το 2001 και έχω τον απόλυτο σεβασμό και θαυμασμό για το δημιουργικό ταλέντο και τις φιλόδοξες ιδέες στο δίκτυο των στούντιο σε όλη την Αμερική, την Ευρώπη και την Ιαπωνία.