Capcom: “Δεν έχουμε παρατήσει το Deep Down”

Ο Yoshinori Ono μοιράζεται μερικές πληροφορίες
06 Νοεμβρίου 2019 10:31
Capcom: “Δεν έχουμε παρατήσει το Deep Down”

Το Deep Down ανακοινώθηκε για το PlayStation 4 μέσα από ένα ειδικό event τον Φεβρουάριο του 2013, έκτοτε έχουμε δει ελάχιστα πράγματα από τον τίτλο, ενώ κάποιοι θεωρούν μέχρι και σήμερα πως ο τίτλος έχει ακυρωθεί από την Capcom.

Μέσα από μία συνέντευξη του Eurogamer με καλεσμένο τον Yoshinori Ono έρχονται μερικές νέες πληροφορίες για τον RPG τίτλος της εταιρίας. Κατά τη διάρκεια του interview ο δημιουργός ρωτήθηκε σχετικά με το Deep Down και τι συνέβη και δεν το έχουμε δει ακόμη.

Η αρχική ομάδα του παιχνιδιού δεν είναι πλέον μαζί, αλλά το κοινό θα έχει παρατηρήσει πως διατηρούμε κατοχυρωμένο το trademark του Deep Down. Δεν το έχουμε παρατήσει ακόμα. Κάθε χρόνο εξετάζουμε τους μελλοντικούς μας τίτλους και διαλέγουμε διάφορα projects που θέλουμε να συνεχίσουμε. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γι’ αυτό, αλλά ξανά λέω, αν έχετε παρατηρήσει έχουμε διατηρήσει το εμπορικό σήμα και αυτό σημαίνει πως δεν έχουμε παρατήσει τον τίτλο εντελώς.

Στη συνέχεια το ο δημοσιογράφος του Eurogamer λέει πως στο TGS πριν χρόνια είχε δοκιμάσει τον τίτλο της Capcom και φαινόταν αρκετά υποσχόμενος. Ο Yoshinori Ono απάντησε πως το έχουν αναπτύξει περισσότερο από τότε, αλλά ναι…

Τα τελευταία νέα που είχαμε από το Deep Down ήταν τον Δεκέμβριο του 2014 όπου κυκλοφόρησαν μερικές νέες εικόνες με τον Yoshinori Ono να αποκαλύπτει πως το παιχνίδι τελικά ήταν μεγαλύτερο απ’ ότι είχαν υπολογίσει.

Εσείς πιστεύετε τελικά να δούμε κάποια στιγμή το Deep Down; Πείτε μας στα σχόλια.