Horizon Zero Dawn 2: Άλλη μια επιβεβαίωση πως το sequel ετοιμάζεται για το PlayStation 5

Μια νέα αγγελία αποκαλύπτει
05 Νοεμβρίου 2019 09:13
Horizon Zero Dawn 2: Άλλη μια επιβεβαίωση πως το sequel ετοιμάζεται για το PlayStation 5

Πριν μερικούς μήνες σας είχαμε ενημερώσει για τις δηλώσεις της ηθοποιού Janina Gavankar, η οποία αποκάλυψε το Horizon Zero Dawn 2 πριν την ώρα του. Τώρα, είναι ολοφάνερο πλέον πως το sequel βρίσκεται υπό ανάπτυξη, με τη νέα επιβεβαίωση να έρχεται από την ίδια την Guerrilla Games. Συγκεκριμένα, το ολλανδικό στούντιο ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του μια νέα αγγελία για να καλύψει μια ανοιχτή θέση εργασίας.

Η ομάδα αναζητά έναν Technical Vegetation Artist και αναφέρει ρητά πως αυτός θα δουλέψει σε μια από τις τέσσερις ομάδες που έχουν αναλάβει να δημιουργήσουν τα πανέμορφα περιβάλλοντα του Horizon. Η ανάπτυξη του πρώτου παιχνιδιού έχει ολοκληρωθεί από το 2017, με την κυκλοφορία του The Frozen Wilds expansion. Ο μόνος λόγος, επομένως, που η Guerrilla προσλαμβάνει νέο προσωπικό για να δουλέψει στην ομάδα του Horizon είναι το sequel.

Tο Horizon Zero Dawn 2 φαίνεται πως θα είναι ένα από τα παιχνίδια τα οποία θα απολαύσουμε στην επόμενη γενιά κονσολών, με το PlayStation 5 να βρίσκεται καθ’ οδόν. Συγκεκριμένα, η νέα κονσόλα της Sony αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2020 και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ.