Το Horizon Zero Dawn 2 πρακτικά επιβεβαιώνεται από την ηθοποιό Janina Gavankar

Αποκάλυψε την ύπαρξη του sequel πριν την ώρα του
13 Απριλίου 2019 14:29
Το Horizon Zero Dawn 2 πρακτικά επιβεβαιώνεται από την ηθοποιό Janina Gavankar

Το Horizon Zero Dawn 2 φαίνεται πως αποκαλύφθηκε πριν την ώρα του. Συγκεκριμένα, ένας παρατηρητικός χρήστης του Reddit ανακάλυψε την ύπαρξη του sequel χάρη σε μία fan που βρισκόταν στο Star Wars Celebration εχθές και μίλησε με την ηθοποιό Janina Gavankar, την οποία ίσως την θυμάστε από τον ρόλο της στο Star Wars: Battlefront II. Η Janina είχε και έναν μικρό ρόλο στο Frozen Wilds DLC του Horizon Zero Dawn, πράγμα που παρ' όλα αυτά οδήγησε την οπαδό να ευχαριστήσει την ηθοποιό, γιατί πρακτικά έμαθε το παιχνίδι μέσω αυτής.

Η διάσημη ηθοποιός της απάντησε: "Απλά περιμένε μέχρι να δεις τη συνέχεια, ξέρω κάποια μυστικά". Όπως φαίνεται η Janina αποκάλυψε την ύπαρξη του Horizon Zero Dawn 2 ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται το sequel, πριν την ώρα του.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το απόσπασμα από βίντεο και την απάντηση της ηθοποιού:

Για την ιστορία, το Horizon Zero Dawn κυκλοφόρησε το 2017 και ήταν το νέο πόνημα της Guerrilla Games, μια ομάδα που πολλοί γνωρίζουν από τη σειρά Killzone. Το παιχνίδι αγαπήθηκε από την κοινότητα και βραβεύτηκε ως ένα από τα καλύτερα της χρονιάς, πωλώντας συγχρόνως πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Αργότερα ήρθε το Frozen Wilds DLC όπου απέσπασε καλές κριτικές ενώ οι παίκτες πήραν μια ακόμη γεύση από τον όμορφο κόσμο του παιχνιδιού, περιμένοντας με ανυπομονησία το sequel.