Luigi's Mansion 3: Σάρωσε στην Αγγλία η αποκλειστικότητα του Nintendo Switch

Με το Call of Duty να παραμένει γαντζωμένο στην κορυφη
04 Νοεμβρίου 2019 16:06
Luigi's Mansion 3: Σάρωσε στην Αγγλία η αποκλειστικότητα του Nintendo Switch

Ο Luigi μπορεί να μην κατάφερε να κάτσει στο θρόνο των UK Charts, αφού το Call of Duty: Modern Warfare ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 2 Νοεμβρίου. Ωστόσο, ο τίτλος της Nintendo τα πήγε εξαιρετικά. Συγκεκριμένα, το Luigi's Mansion 3 κατάφερε να ξεπεράσει τα The Legend of Zelda: Link's Awakening και Super Mario Maker 2, για να γίνει το παιχνίδι του Nintendo Switch με τις γρηγορότερες πωλήσεις μέσα στο 2019.

Είναι εντυπωσιακό που ένα Luigi παιχνίδι πέρασε ένα Mario και ένα Zelda, αλλά η Nintendo προώθησε αρκετά τον τίτλο, στον οποίο φαίνεται πως εναπόθεσε σωστά την εμπιστοσύνη της. Οι retail πωλήσεις του Luigi's Mansion 3 είναι 140% περισσότερες από τον προκάτοχό του που κυκλοφόρησε για το 3DS τον Μάρτιο του 2013. Βέβαια το ρεκόρ αυτό σίγουρα δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς τα νέα Pokémon Sword και Shield αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο μήνα.

Η εβδομάδα δεν είχε αξιοσημείωτες νέες κυκλοφορίες, πράγμα που σημαίνει πως το Call of Duty παρέμεινε στην κορυφή, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή του πορεία.

Ακολουθούν αναλυτικά τα παιχνίδια με τις περισσότερες retail πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 2 Νοεμβρίου.

  1. Call of Duty: Modern Warfare
  2. Luigi's Mansion 3
  3. FIFA 20
  4. Mario Kart 8: Deluxe
  5. The Outer Worlds
  6. Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint
  7. Ring Fit Adventure
  8. Plants vs Zombies: Battle for Neighborville
  9. Grand Theft Auto V
  10. Medievil