Bloodstained: Ritual of the Night | Το νέο update στο Switch βελτιώνει σημαντικά την απόδοση (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε η 1.03 έκδοση
01 Νοεμβρίου 2019 09:45
Bloodstained: Ritual of the Night | Το νέο update στο Switch βελτιώνει σημαντικά την απόδοση (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Bloodstained: Ritual of the Night κυκλοφόρησε πριν αρκετό καιρό λαμβάνοντας πολύ καλές κριτικές. Ωστόσο, υπήρχαν κάποια τεχνικά προβλήματα στην έκδοση του Nintendo Switch. Η ομάδα ανάπτυξης ArtPlay είχε υποσχεθεί να τα βελτιώσει με τον καιρό και πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε την έκδοση (update) 1.03, συνοδευόμενη από ένα βίντεο. Συγκεκριμένα, βελτιώθηκε το input lag, η συνολική εικόνα του παιχνιδιού, τα διάφορα crashes που είχε, αλλά και τα loading times.

Πλέον, δεν υπάρχει το input lag με τα controls να είναι πιο «ευαίσθητα» (responsive), κάνοντας το παιχνίδι ευκολότερο στην πλοήγησή του. Ωστόσο, το φαινόμενο δεν εξαλείφθηκε πλήρως, κάτι που αναμένεται να γίνει με την έκδοση 1.04. Επίσης, βελτιώθηκε αρκετά και η συνολική εικόνα του παιχνιδιού και μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από τις διαφορές παρακάτω:

Παράλληλα, οι χρόνοι φόρτωσης έχουν μειωθεί σημαντικά, έως και 70%, αλλά και πάλι οι δημιουργοί δουλεύουν πυρετωδώς για την πλήρη βελτίωσή τους με το επόμενο update. Τέλος, βελτιώθηκαν σημαντικά και τα crashes, ειδικά όταν οι παίκτες διάβαζαν βιβλία.

Το Bloodstained: Ritual of the Night κυκλοφορεί για τα PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Δείτε το βίντεο μέσα από τον player παρακάτω.