Uncharted 5: “Έτοιμος” δηλώνει ο ηθοποιός του Nathan Drake – Ποιες είναι οι πιθανότητες;

Ενδιαφέρον έδειξε και ο co-director των Uncharted 2 & 4
29 Οκτωβρίου 2019 16:01
Uncharted 5: “Έτοιμος” δηλώνει ο ηθοποιός του Nathan Drake – Ποιες είναι οι πιθανότητες;

Μέσα στον Οκτώβριο ο Bruce Straley μίλησε στο GamesRadar, εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για ένα Uncharted 5. Συγκεκριμένα, ο Straley δήλωσε πως θα λάτρευε να παίξει ένα ακόμη παιχνίδι με τον Nathan Drake και τόνισε ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να επεκταθεί το franchise. Μεταξύ άλλων θα ήθελε να δει περισσότερη ελευθερία και ίσως ακόμα και επιλογές από τους παίκτες που θα επηρεάζουν πιο ουσιαστικά τη δράση και το παιχνίδι.

Για την ιστορία, ο Straley ήταν ένας από τους βασικούς δημιουργούς της Naughty Dog, όντως ο co-director των Uncharted 2: Among Thieves, The Last of Us και Uncharted 4: A Thief's End. Τα σχόλιά του συζητήθηκαν αρκετά και έφτασαν και στα αυτιά του Nolan North.

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του Twitter ρώτησε τον ηθοποιό που δανείζει τη φωνή του στον Nathan Drake -πρωταγωνιστή της σειράς- πως θα του φαινόταν μια επιστροφή στο ρόλο. Ο North απάντησε εξαιρετικά θετικά και δήλωσε πως είναι «Έτοιμος να φορέσει ξανά τον εξοπλισμό ορειβασίας του».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό tweet.

Σίγουρα είναι ενθαρρυντικό για τους λάτρεις της σειράς που τόσο ο συν-δημιουργός των παιχνιδιών, όσο και ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον πρωταγωνιστή, εκδήλωσαν ενδιαφέρων. Ωστόσο, για την ώρα η Naughty Dog φαίνεται να είναι πλήρως αφοσιωμένη στο The Last of Part II. Αν αναλογιστούμε και τον τρόπο με τον οποίο τέλειωσε το τέταρτο παιχνίδι, μάλλον το πιο πιθανό είναι πως θα δούμε τη σειρά να συνεχίζεται με spin-offs στα πρότυπα του Uncharted: The Lost Legacy.

Εσείς θα θέλατε να δείτε ένα Uncharted 5 με πρωταγωνιστή τον Nathan Drake;

Tags: