Fortnite: Ένα μεγάλο παράπονο για το Chapter 2 διορθώθηκε “αθόρυβα”

More Fun, Less Grind!
26 Οκτωβρίου 2019 12:52
Fortnite: Ένα μεγάλο παράπονο για το Chapter 2 διορθώθηκε “αθόρυβα”

Πρόσφατα, το Fortnite Battle Royale υποδέχθηκε τη νέα του σεζόν. Αυτή έφερε ριζικές αλλαγές στο παιχνίδι, το οποίο μάλιστα πλέον ονομάζεται Fortnite Chapter 2. Συνολικά οι παίκτες ανταποκρίθηκαν θετικά στην ανανέωση του τίτλου, αν και δεν έλειψαν και τα παράπονα.

Συγκεκριμένα, τα περισσότερα αρνητικά σχόλια αφορούσαν το Battle Pass του παιχνιδιού και αναλυτικότερο το πόσο δύσκολο είναι να το ολοκληρώσει κάποιος, αφού κάτι τέτοιο απαιτούσε εκατοντάδες ώρες παιχνιδιού. Το χειρότερο είναι πως η Epic Games διαφήμιζε τη νέα σεζόν με την ατάκα “More Fun, Less Grind!”

Ωστόσο, το μεγάλο αυτό παράπονο φαίνεται πως διορθώθηκε “αθόρυβα”. Χωρίς να προβεί σε κάποια ανακοίνωση, με το 11.01 update του παιχνιδιού η Epic τετραπλασίασε το αριθμό του XP που λαμβάνουν οι παίκτες.  Πριν μονιμοποιήσει την αλλαγή, η ομάδα δοκίμασε τα νερά με το "Supercharged XP" event.

Σε αντίθεση με το event όμως, οι μόνιμες αλλαγές αφορούν όλες τις πτυχές του παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει πως τα Punchcards για παράδειγμα πλέον δίνουν οκτώ ανταμοιβές των 8000 XP και δύο των 16,000 XP. Προηγουμένως έδιναν μόλις οκτώ των 2000 XP και δύο των 4000 XP.

Για την ώρα η κοινότητα μοιάζει να είναι πολύ ικανοποιημένη με τις αλλαγές.