Το The Last of Us έχει σαρώσει με 20 εκατομμύρια πωλήσεις

Εξαιρετική πορεία και για το Uncharted 4
17 Οκτωβρίου 2019 14:07
Το The Last of Us έχει σαρώσει με 20 εκατομμύρια πωλήσεις

Πρόσφατα το Uncharted 2: Among Thieves γιόρτασε δέκα χρόνια από την αρχική του κυκλοφορία στο PS3. Με αφορμή αυτή την επέτειο, ο γνωστός αναλυτής της βιομηχανίας Daniel ‘ZhugeEX’ Ahmad αποκάλυψε μερικά πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά για την πορεία των παιχνιδιών της Naughty Dog.

Συγκεκριμένα, επισήμανε πως πριν την κυκλοφορία του στο PlayStation 4 στο πλαίσιο του Uncharted: The Nathan Drake Collection, το δεύτερο παιχνίδι της σειράς είχε πουλήσει περισσότερα από έξι εκατομμύρια αντίτυπα στο PlayStation 3. Ο αναλυτής επισημαίνει πως η δημοτικότητα της Naughty Dog έχει αυξηθεί δραματικά από τότε. Συγκεκριμένα, το Uncharted 4: A Thief's End έχει πουλήσει περισσότερα από 16 εκατομμύρια αντίτυπα στο PS4.

Παράλληλα, χάρη στο tweet του μάθαμε πως το The Last of Us έφτασε ένα ακόμα τεράστιο ορόσημο. Το πολυβραβευμένο παιχνίδι της Naughty Dog έχει πουλήσει πλέον περισσότερα από 20 εκατομμύρια αντίτυπα στα PS3 και PS4. Για την ιστορία, τον Ιούνιο του 2018 είχαμε μάθει πως το παιχνίδι έφτασε τις 17 εκατομμύρια πωλήσεις. Αυτό σημαίνει πως μέσα σε ένα περίπου χρόνο το The Last of Us πούλησε ακόμη τρία εκατομμύρια αντίτυπα.

Το The Last of Us Part II - το επόμενο παιχνίδι της Naughty Dog- αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου του 2020 αποκλειστικά για το PlayStation 4.