Το Fortnite Battle Royale δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Αλήθεια. (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει αντικατασταθεί από μια μαύρη τρύπα
14 Οκτωβρίου 2019 10:17
Το Fortnite Battle Royale δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Αλήθεια. (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς καμία υπερβολή, αν θέλετε να παίξετε αυτή τη στιγμή Fortnite Battle Royale, δεν μπορείτε, αφού το παιχνίδι κυριολεκτικά δεν υπάρχει. Σήμερα τα ξημερώματα, ο πασίγνωστος τίτλος της Epic Games αποχαιρέτησε το αρχικό κεφάλαιο της ιστορίας του, τις δέκα πρώτες σεζόν του και ολόκληρο τον χάρτη του, αφού καθώς εκατομμύρια παίκτες έβλεπαν, μια μαύρη τρύπα εξαφάνισε το Fortnite. Αν προσπαθήσετε αυτή τη στιγμή να ανοίξετε το παιχνίδι θα αντικρίσετε απλά αυτή τη μαύρη τρύπα. Το Fortnite Battle Royale δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικότερα, περισσότεροι από 4.2 εκατομμύρια θεατές παρακολουθήσαν το τεράστιο event ζωντανά στο Twitch, με την υπηρεσία μάλιστα να αντιμετωπίζει κολλήματα λόγω του τεράστιου φόρτου. Παρόμοια θέματα ανέφεραν και οι χρήστες του Mixer, ενώ άλλοι 1.5 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν ζωντανά από το YouTube. Η εξαφάνιση του παιχνιδιού έγινε μάλιστα και το πρώτο trending θέμα στο Twitter.

Στην δέκατη σεζόν του Fortnite, διάφορες τοποθεσίες από το παρελθόν έκαναν την εμφάνισή τους στο νησί του παιχνιδιού. Από ένα παράλληλο μέλλον, ο The Visitor προσπαθούσε να φτιάξει το timeline, μετά την έκρηξη του Zero Point εξαιτίας των γεγονότων της ένατης σεζόν. Το σημερινό event ξεκίνησε με τον Visitor να βρίσκει ένα τρόπο να διορθώσει τα πράγματα και να έρχεται στο νησί του Fortnite Battle Royale με ένα νέο πλοίο, μαζί με άλλους έξι Visitors από παράλληλα timelines. Τα επτά πλοία φαίνεται πως προς στιγμή έσωσαν το νησί, αφού πήραν τον κομήτη που είχε κολλήσει στο χρόνο πάνω από το Dusty Depot.

Τελικά επέστρεψαν με τον κομήτη πάνω από το Loot Lake και ακολούθησε μια τεράστια έκρηξη. Οι παίκτες εκτοξεύθηκαν στον αέρα, καθώς μια μαύρη τρύπα που σχηματίστηκε ξεκίνησε να ρουφάει όλο το χάρτη, το Battle Bus, τα πάντα.

Οι παίκτες και οι viewers έμειναν να αντικρίζουν μια μαύρη τρύπα και η μοίρα του παιχνιδιού είναι άγνωστη για την ώρα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρο το event ξανά, το οποίο μάλιστα έγινε σε μικρότερη κλίμακα ακόμα και για όσους ήταν στο Lobby.