Διαρροή: Έρχεται το Fortnite: Chapter 2  – Φέρνει τα πάνω κάτω η Epic Games

Διέρρευσαν εικόνες από το ιταλικό App Store
12 Οκτωβρίου 2019 12:10
Διαρροή: Έρχεται το Fortnite: Chapter 2  – Φέρνει τα πάνω κάτω η Epic Games

Το Fortnite Battle Royale έχει φτάσει αισίως τις δέκα σεζόν και όπως φαίνεται το νούμερο αυτό είναι σημαντικό ορόσημο για την Epic Games που ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω στο διάσημο παιχνίδι της. Συγκεκριμένα, το γύρο του διαδικτύου έκαναν μερικές εικόνες που διέρρευσαν πριν την ώρα τους από την Ιταλική έκδοση του παιχνιδιού στο App Store.

Όπως μπορείτε να δείτε το παιχνίδι μάλλον ετοιμάζεται για ένα μεγάλο rebrand, αφού το νέο εικαστικό φέρει μέχρι και νέο όνομα, με τον υπότιτλο ‘Capitolo 2’ που στα αγγλικά σημαίνει ‘Chapter 2’.  Παράλληλα, βλέπουμε τρείς από τους βασικούς χαρακτήρες του παιχνιδιού με νέα ρούχα να κοιτούν ένα ολοκαίνουργιο σημείο στο χάρτη. Ίσως να πρόκειται βέβαια και για έναν εξ’ ολοκλήρου νέο χάρτη, αφού το τοπίο είναι αρκετά διαφορετικό από τον τωρινό χάρτη και στο κέντρο του δεσπόζει ένα ποτάμι. Σε αυτό φαίνεται πως κυκλοφορούν και βάρκες, αφήνοντας να εννοηθεί πως μάλλον έρχεται το πρώτο πλωτό όχημα του παιχνιδιού.

Το τι ετοιμάζει τελικά η Epic Games θα το μάθουμε πολύ σύντομα, αφού το Fortnite "The End" live event θα λάβει χώρα αυτή την Κυριακή.