Bungie: Έρχεται νέο μη-Destiny παιχνίδι μέχρι το 2025

Το στούντιο είναι φιλόδοξο για το μέλλον
01 Οκτωβρίου 2019 16:18
Bungie: Έρχεται νέο μη-Destiny παιχνίδι μέχρι το 2025

Το νέο expansion του Destiny 2, ονόματι Shadowkeep, κυκλοφορεί από σήμερα 1 Οκτωβρίου. Στο πλαίσιο αυτό, το IGN είχε τη δυνατότητα να μιλήσει με τον CEO της Bungie, Pete Parsons, σχετικά με τα πλάνα της εταιρίας για το μέλλον.

Το Destiny 2 Shadowkeep είναι μια πολύ σημαντική κυκλοφορία για την Bungie, καθώς πρόκειται για το πρώτο μεγάλο πακέτο επέκτασης μετά το διαζύγιο της εταιρίας με την Activision. Ο Parsons δήλωσε λοιπόν:

Θα πίστευε κανείς πως είναι κάτι που μας αγχώνει πάρα πολύ, αλλά αντιθέτως είναι ένα λαμπρό σημείο για την ικανότητά μας να φέρνουμε προϊόντα στην αγορά και τους καταναλωτές.

Στη συνέχεια, το υψηλόβαθμο στέλεχος τόνισε ότι η Bungie έχει μεγάλες φιλοδοξίες για το μέλλον.

Το όραμά μας είναι μέχρι το 2025 να εξελιχθούμε τελικά σε μια από τις καλύτερες εταιρείες ψυχαγωγίας στον κόσμο.

Για να το καταφέρει αυτό, η ομάδα θα ξεκινήσει με το Destiny.

Πρώτον, πρέπει να αρχίσουμε να μεταμορφώνουμε το Destiny. Το Destiny στο οποίο πιστεύουμε πραγματικά. Νομίζω ότι το έχετε δει στο vid doc μας, τον ενιαίο κόσμο που εξελίσσεται, πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτόν.

Έτσι, μέχρι το 2025 πρέπει να ακολουθήσουμε ένα πολύ συγκεκριμένο μονοπάτι για να διασφαλίσουμε ότι θα μεταμορφώσουμε το Destiny και ότι θα έχουμε και άλλα franchises στην αγορά. Πρέπει να οικοδομήσουμε την publishing ομάδα μας, αλλά μέρος του οράματός μας είναι επίσης να γίνουμε μια εταιρεία ψυχαγωγίας πολλαπλών franchises.

Νομίζω ότι το μακροπρόθεσμο όραμα της Bungie είναι να έχουμε κόσμους σαν το Destiny που είναι σπουδαία μέρη για να πας και να χτίσεις φιλίες. Και να αρχίσουμε να εισάγουμε και νέους κόσμους για τους οποίους θα ενδιαφέρονται πολύ οι άνθρωποι.

Για την ιστορία, η Bungie έχει λάβει μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων από την κινεζική εταιρία NetEase, οπότε το επόμενο νέο παιχνίδι της θα είναι μάλλον το αποτέλεσμα αυτής της συμφωνίας.

Tags: