Ο Shawn Layden αποχωρεί από το PlayStation

Αλλάζει σελίδα ο υπεύθυνος των στούντιο της Sony
01 Οκτωβρίου 2019 10:28
Ο Shawn Layden αποχωρεί από το PlayStation

Σε μια απρόσμενη ανακοίνωση προέβη η Sony, γνωστοποιώντας πως ο πρόεδρος των Worldwide Studios της Sony Interactive Entertainment αποχώρησε από την εταιρία. Ο λόγος γίνεται για τον Shawn Layden, ο οποίος ήταν πρακτικά το πρόσωπο του PlayStation στα μάτια των καταναλωτών, αφού αναλάμβανε όλες τις ζωντανές παρουσιάσεις, για παράδειγμα την E3 και το PlayStation Experience.

Η ανακοίνωση του PlayStation επισημαίνει:

Με μεγάλη συγκίνηση ανακοινώνουμε ότι ο Πρόεδρος των Worldwide Studios, Shawn Layden, θα αποχωρήσει από την SIE. Το όραμά του και η ηγεσία του θα μας λείψουν. Του ευχόμαστε επιτυχία στις μελλοντικές του προσπάθειες και είμαστε βαθιά ευγνώμονες για τα χρόνια υπηρεσίας του. Ευχαριστούμε για όλα, Shawn!

Ακολουθεί το σχετικό tweet:

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τον λόγο που ο Layden αποχώρησε, αλλά ούτε και ποιος θα τον αντικαταστήσει. Για την ιστορία, ο Layden εργάζεται στη Sony από το 1987, ενώ έχει αναλάβει το ρόλο του προέδρου των Worldwide Studios από όταν ο Jack Tretton έφυγε από την εταιρία το 2014. Κάτω από την καθοδήγηση του Layden, τα στούντιο του PlayStation θριάμβευσαν, με επιτυχημένους τίτλους όπως τα God of War, Marvel’s Spider-Man και Horizon Zero Dawn.