Project Resistance: Το νέο spin-off Resident Evil θα περιέχει και offline story mode

Επίσης πολλαπλούς επιζώντες και masterminds
22 Σεπτεμβρίου 2019 16:25
Project Resistance: Το νέο spin-off Resident Evil θα περιέχει και offline story mode

Το νέο spin-off Resident Evil, Project Resistance μπορεί να είναι ένα 4v1 multiplayer παιχνίδι. Ωστόσο όπως αποκάλυψε ο παραγωγός Masachika Kawata στο PlayStation Blog θα περιέχει και ένα offline mode που θα επικεντρώνεται στην αφήγηση.

Η εκδοχή που δείξαμε στο TGS 2019 ήταν για το online game mode. Γνωρίζουμε ωστόσο πως αρκετοί fans του Resident Evil περιμένουν το παιχνίδι να έχει ιστορία.

Όσοι ανησυχούν ότι θα παίζουν συνεχώς με τους ίδιους «κακούς», ο παραγωγός τους καθησύχασε, λέγοντας πως θα υπάρχουν αρκετές παραλλαγές που αφορούν τον Mastermind και τους επιζώντες

Στο TGS 2019 είδατε μόνο την εκδοχή του Daniel ως Mastermind. Υπάρχουν αρκετές όμως ακόμα παραλλαγές. Το ίδιο ισχύει και για τους επιζώντες. Θα υπάρξουν περισσότεροι με μοναδικά μάλιστα skills και εμφανίσεις.

Το Project Resistance είναι ακόμα υπό ανάπτυξη και αναμένεται για PS4, Xbox One και PC. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν από την Capcom εν καιρώ. Στο μεταξύ όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην closed beta που θα διεξαχθεί στις 4-7 Οκτωβρίου στο PS4 και Xbox One, μπορούν να το κάνουν εδώ.