Chernobylite: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας σε Early Access (ΒΙΝΤΕΟ)

Χάρη στην υποστήριξη των backers του
16 Σεπτεμβρίου 2019 13:30
Chernobylite: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας σε Early Access (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Πολωνικό στούντιο The Farm 51, μέσω ενός trailer, έκανε γνωστό στην gaming κοινότητα πως χάρη στους χρηματοδότες του, το δυστοπικό Chernobylite θα εμπλουτιστεί με νέες τοποθεσίες, χαρακτήρες, ακόμα και με επιπρόσθετους game μηχανισμούς. Τον Οκτώβριο, όπως αναφέρει το στούντιο, οι παίκτες θα έχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να εξερευνήσουν το πυρηνικό εργοστάσιο του Chernobyl και να ανακαλύψουν τα σκοτεινά μυστικά που κρύβει.

Οι παίκτες εκτός του εργοστασίου θα περιηγηθούν σε διάφορα ιστορικά μέρη όπου η τραγωδία έλαβε χώρα, όπως στο νηπιαγωγείο της πόλης Kopachi, στο μυστήριο «μάτι» της Μόσχας και στα απομεινάρια της εγκαταλελειμμένης πόλης Pripyat.

Η early access έκδοση θα προσφέρει στους παίκτες μια ατελείωτη survival εμπειρία και ένα story που θα διαρκεί περίπου 8 ώρες. Επίσης, θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα επερχόμενα updates, τα οποία θα περιέχουν νέα επεισόδια, τοποθεσίες, χαρακτήρες και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την εξερεύνηση. Η ιστορία του Chernobylite θα είναι μη γραμμική, απρόβλεπτη και θα εξαρτάται πλήρως στις αποφάσεις των παικτών, οι οποίες θα οδηγούν σε πολλαπλά τέλη.

Η closed alpha του Chernobylite θα ξεκινήσει αποκλειστικά για τους backers στις 17 Σεπτεμβρίου και θα έχουν στη διάθεσή τους να παίξουν το παιχνίδι για έναν μήνα. Η πλήρης έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2020. Δείτε το εν λόγω trailer στον player που ακολουθεί, μαζί με το UH Play που είχαμε κάνει πριν από καιρό.