Capcom: "Δε θέλουμε να κάνουμε τα ίδια και ίδια"

"Ο κόσμος θα χάσει το ενδιαφέρον του" δηλώνει η εταιρία
16 Σεπτεμβρίου 2019 09:51
Capcom: "Δε θέλουμε να κάνουμε τα ίδια και ίδια"

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στο πλαίσιο του Tokyo Game Show 2019, αποκαλύφθηκε πλήρως το Project Resistance της Capcom. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο multiplayer παιχνίδι που λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του διάσημου franchise Resident Evil. Παρόλο που οι παίκτες μετά την εξαιρετική πορεία του Resident Evil 2 Remake περίμεναν πως το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της σειράς θα είναι το Resident Evil 8 ή το Resident Evil 3 Remake, η Capcom είχε άλλα σχέδια και ανακοίνωσε μία multiplayer εμπειρία με αποτέλεσμα πολλοί να απογοητευτούν.

Πριν λίγες ώρες ο producer του Project Resistance, Matt Walker, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με την απογοήτευση πολλών για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Βλέπω πολλούς ανθρώπους που δεν είναι ευχαριστημένοι με την ιδέα του Project Resistance. Είναι εντελώς βάσιμο το γεγονός πως αυτοί οι άνθρωποι θέλουν περισσότερο μια εμπειρία σαν το Resident Evil 2 Remake ή το Resident Evil 7. Εμείς σαν εταιρία, θέλουμε να προσφέρουμε και να πειραματιζόμαστε σε νέες εμπειρίες. Αν συνεχίσουμε να προσφέρουμε το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, οι άνθρωποι θα χάσουν το ενδιαφέρον τους με αυτό που κάνουμε.

To Project Resistance προσφέρει μια survival horror εμπειρία -αν όχι παραδοσιακή. Νομίζω πως μπερδεύουμε λίγο τα πράγματα όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι που δεν σχετίζεται πραγματικά με τον βασικό κορμό του εκάστοτε IP, αλλά ευτυχώς το Project Resistance δεν πέφτει σε αυτή την παγίδα.

Η Closed Beta του Project Resistance αναμένεται στις 4-7 Οκτωβρίου για τα PS4 και Xbox One μέσω του Xbox Insider Program και για τους χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι στο Resident Evil Ambassador.